Followers

Monday, November 8, 2010

♥ Alhamdulillah Masih Ada Lagi Rezeki Mama ~ Nuffnang ♥

Ari ni nak citer episod Nuffnang lagik...
bukan nak riak k...saje nak bagi semanagt kat kengkawan yang masih baru dgn dunia BLOG ni..
Alhamdulillah masih ada lagik rezeki mama dapat BE dari Nuffnang...
makin membiak2 BE tu....Syukur rezeki berkat usaha gigih mama..
ada gak membuahkan hasil...
yang bertanda tu BE yang baru dapat...pagi2 lagik mama dah check akaun
dapat lagi BE baru....harus gandakan usaha lagik ni...
yang ni plak BE yang dah tranfer ke ME....Alhamdulillah rezeki hujung2 tahun ni...
jumlah terkumpul tak termasuk BE yang still running lagik...
setelah mama cash out RM410.02 ari tu...
dapat jugak mama kumpul sampai 3 angka..
kalo nak kumpul sampai 4 angka...sampai zaman tok kadok la baru dapat agaknya
nak gak merasa duit Nuffnang macam GTO yang dapat beriban2 tu...
hye...blog ikan BILIS mama ni mama nak terlawan blog IKAN JOS kan...
tapi mama tetap syukur dengan ape yang mama dapat...
at least atas usaha sendiri kan....

20 comments:

tiefazatie said...

wah sgt banyak nie!tahniah sis!sgt salute sis!mau jadi cam sis juga la..moga rezeki ifa pun murah cam sis..=)

bun_nee said...

alhamdulillah.. rezki anak kan mama. moga rezki saya juga nk jd macam mama

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..bleh dah cash out tu :) eliss jejak ajer seratus lebih sket memang terus gatal nak tekan cashout :p tu psl dah 3 kali..hehehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah, tahniah lah yerk..
makin masyukkk ler lepas nie

Mama Zharfan said...

congrats!! murah rezeki anje :) me BE cuma ada 2 yg tgh running, dh lah satu menyorok, so satu BE jer yg dpt kumpul duit...

LYaFRINA said...

wahh.. hebat..
bestnyer, tahniah..
harus dijadikan motivasi ni agar terus berusaha...

mama rifQy said...

waaaaa..anje! sokmo banyak income..jelezzz sungguh MamaIqy ini!!

Hezesuze said...

tahniah!! anje
bertambah jeles nie...haha
xpe2 thanks jugak coz sudi bantu akak ye

aiDieNa said...

Alhamdulilah.. rezeki tuhan nak bagi.. giatkan usaha..tangga.. jaya! ;)

Adlina Husaini said...

alhamdulillah rezeki anje murah sgt dalam bidang nih..thanks sebab bagi semangat untuk giatkan lagi usaha suapay boleh jana pendapatan tambahan buat keluarga

*tak rasa pun artikel ni menunjuk-nunjuk ^_^

zurazari said...

sgt jeles nie=))
biler la agaknyer rezeki zura nak dapat BE kan... baru nak active banyak tol dugaan nyer... next week da nak kena g outstation plak=(

wan nurul hezrina abd halim said...

wah tahniah..g lah cash out.hehe tq untuk semua info ttg nuffnang.akan ku usaha lebey.

Farra Dhelina said...

wah sekejap je dh 3 angka..bestnyaaaaa

[-suziey-] said...

alhamdulillah...rezeki..u deserve it for ur own effort.. :)

atty's said...

syabas anje..tu semua anje dpt dr hasil usaha dan kerja keras..anje sendiri..

haszuraidah ishak said...

tahniah anje..bestnyer banyak btol be..sama-sama kita berusaha..agagaga

cha said...

anje, zmn tok kadok tu... bkn lagi undur ke belakang ke? hihihi... bila la DEN nak jejak tiga angka niii, aiii.

blog anje ikan bilis, blog kita? erk... anak ikan bilislah! hihihi...

Hidayah said...

tahniah le...jeles nih bile la nak dpt camtu..kena usaha lebih..neway thanx sbb entry2 camni nak buat smgt lebey ni..

zacky ~786~ said...

congrat ~

Shahazrin Saharudin said...

tahniah mama.. macm mana nak dapat mc tu eik?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.