Followers

Wednesday, November 10, 2010

♥ Alhamdulillah Selamat Sampai ♥

Selamat pagi....lambat bersiaran ari ni sebab banyak keje
biasalah kena sattlekan keje dulu baru leh update blog...
ari ni ada gumbira sikit...ari Isnin ari tu mama ada Order Simple Dimple Diaper Bag
rujuk entry sebelum ni mama ada mention
akhirnya mama berkenan beg yang kat bawah ni...
di beli dari online je...malas nak pi Jusco.
mama beli kat dengan harga RM65 include Kangaroo Worldwide Express
cepat & pantas ari Isnin Bayar Selasa pagi barang dah sampai...
TQ2 untuk Aivee Emart...Aivee emart ada wat stock clearance sape2 berminat leh terjah k

mama kenan warna hitam...last unit...sib baik sempat grab
pandangan depan..
pandangan belakang
pandangan sisi...
pandangan dalam Beg...ada macam2 barang balqis...
ops...ni plak balqis dapat hadiah dari Kak Ina a.k.a MamaLieyna...
untuk birthday balqis 13 Oktober 2010 ari tu...
pandangan Depan
pandangan belakang....wah suka2 cantik2 warna pink colour lagik
ok mama nak main teka teki...sape2 leh teka dengan tepat ape isi dalam beg ni
mama nak bagi top up RM10...ada 4 barang
sape teka betul dapat TOP RM10 k....
jawapan mama bagitau next entry nanti k
  • p/s ari ni sibuk sikit...hujung tahun nak bayar Bonus...mama plak yang kalut macam company sendiri plak...
  • p/s Raya Haji ni nak cuti lama...bye2 blog mama ni...sunyi la tanpa entry...

25 comments:

mama tisya said...

tk bole nk teka la cz tknmpk rupa beg tu..huhuhu

MRS. K said...

saya pon ada beli beg simple dimple ni.. beli kat kedai baby. time tu sale rm49 jer

...etiey erywan♥ said...

comel bagnya... tak berat ke? betul kata mama tisya... tak boleh nak teka sbb tak nampak rupanya!

syawalsimpsons said...

wah balqis pun ada gak beg ni...hehhehe...sue pun da gak beg ni...wta beg susu tok syawal g jenjalan...ehehhehehheh....tapi besar cikit la...RM79.90...beli kat Fabaluos mum

LisaVsKhusairi said...

wah,,cantik beg baru..bekenan ar..

uik ada teka lak..hemm..mesti bekal utk aqish...ada roti, air, jem n bekas mknn kot,,heheh

MamaYatie said...

cantik beg baru tur..

teka yer..belasah jer la, roti+jem+air mineral+tisu..hehehe

CatlinaFly said...

buat beg laptop pun ok ni sebab dia ade shield..hmm..mmg terpikir nak beli gak sebab dah sgt2 old fashion bwk bakul daa...huhuhu

mummy_ayu said...

ha..best kan beg tu....senang..semua leh letak..and nak bawak pun senang..
ok..nak teka gak isi dlm beg tu.
ada roti, tuna, planta/butter & air
makan s'wich kot...

cha said...

nampak roti je dlm beg tu... haha...

missrivebell mumun said...

dalam tu ada roti Gardenia yg panjang+ tuna spread

zura@iwan said...

wahhhh beli dh la beg ni ek...cute2....

Nad @ MamaZakwan said...

emm..nak teka jugak..ada roti dan bahan2 utk wat sandwich kot, hehe

Intan Inn said...

wahh mmg cantik bg tue..senang semua boleh letak n mudah dibawa..

erm intan teka dalam beg tue ada roti gardenia..ada planta..susu tin..dan sardin

Sricahaya said...

cantikkan beg ni..puas hati beli..beli online pun cepat smp..beli hari ni esok dah smp..

nak teka..Roti,tuna,planta,air

Adlina Husaini said...

salam mama, hati2 jg beg kler hitam tu kalu calar senang nampak eaa..

teka tekuk, selalu teka kena ketuk

teka p lah: dalam tu ada roti, ada bekas air, ada spread (whateva spread), ada bihun goreng or nasi goreng hihi..

Hezesuze said...

wah same cam akak jek bag tu anje...tapi corak jek beza sikit..akak beli ngan adik akak jek...huhu

onniey84 said...

ada roti gardenia boganza..
heheh teka je

wan nurul hezrina abd halim said...

ada roti,ada air,ada mkanan satu lg ada buah2han

Nana said...

lawanye beg tu

Mama Zharfan said...

comel beg tu ;) tak tau nak teka apa ;)

mama rifQy said...

tak sempat tekaaaaaaaaaaaa..

Farra Dhelina said...

mcm roti gardenia je..hehe

[-suziey-] said...

ooooo ni main teka2 ni..aisey terlepas sudah..ekekek:p xpela dh tau dh jwpn dia..so sape yg menang?

uiks cuti lama nk p balik kg ke..hehe..best tu:)

mamalieyna said...

waaa lawa la beg..tak smpt nak tengok live kt opis..kalut..huhu..

hehe..hadiah kecil cuma..^_^

oooh cuti panjang ke?..hissh..sunyi la opis nnti..ramai cuti + ada la pulak program trg raya ke-2 tu..mehngong betul!! org besar2 je, yg kecik ni pun join gak..huh!

Faryza said...

alaaa...sy dh lama cari beg tu last stock ke? kat jusco dh habis..simple dimple keluar beg baru dh sekang..huhuhuhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.