Followers

Monday, November 8, 2010

♥ ANON??? Dah Tak Leh Dah ♥

Selamat pagi semua...ari ni mama lambat bersiran sikit...
pagi tani tenet problem...so ari ni nak citer rentetan mama dapat komen (-) negatif
dari anon dalam entry ni
tak sangka ramai yang memberikan semangat untuk mama supaya mengabaikan saje kata2 dari ANON
TQ so much mama terharu bangat...masih ada lagi segelintir yang suka baca entry kat blog mama ni
ok mulai ari ni ANON yang suka singgah & mengeluarkan kata2 yang kurang enak
tidak boleh lagi komen atas nama ANON
kalo nak komen mesti ada REGISTERED USER
no ANON2 lagik k...mama dah tukar setting kat comments
so anyone yang nak tegur & nak bagi pendapat kat mama
tak yah la berselindung dibawah nama ANON tu k...
just cakap je mama leh terima pendapat dari sape2 je kalo pendapat tu membina k...
B4 this mama pakai comments Anyone so means sape2 pun leh komen sama termasuk la ANON
so After that...mama sukar setting kepada REGISTERED USER ONLY
so sape2 yang tak berregistered tapi teringin nak komen...SO SORRYB4 this pernah guna settings ni...tapi ari tu tukar selera kejap...
tapi kan, maybe ANON tu akan lemparkan komen2 kat SHOUTBOX mama plak kan?
sebelum ni pernah kena jugak...terpulangla ANON...
then tak sangka plak blog cap ayam mama ni pun dapat kata2 nasihat & motivasi dari
blog Otai....terharu k BRO....blog ikan BILIS di komen oleh ikan JOS
mama jugak hargai semua komen2 membina dari kengkawan semua...ramai yang komen
dan bagi kata2 semangat untuk mama...
makin hari makin bertambah Follower mama...masih ada yang menerima mama
so TQ sangat2 pada kengkawan semua...
mama akan cuba memantapkan lagi blog mama After this k...
dengan pelbagai Tutorial & tips2 yang berguna untuk kengkawan
  • p/s banyak citer nak dikongsikan...ari ni boss tak de...nge...nge....

23 comments:

mama rifQy said...

waa..anje bagi tutorial lagihh..bagusss..!!

mama tisya said...

lps ni delete komen box yg shoutmix tu plak

wan nurul hezrina abd halim said...

aa mcm nielh baguih...abaikn jer pde mreka yg dengki2 tuh...hehe...so pasnie wtlg tips2 yg meletop k.nk gk wat setting xmau kasi anon msuk tp tgu komen dululh dr sesape anon tuh...hehe

akmafaizal said...

sabo ajelah..nk kutuk orang tapi takut reveal nama kan..apa da..sabo ajelah mama balqis..org2 sebgitu sememangnye jeles nengok org berjaya, bukan dia nk wat jadikan contoh tuk dia lebih berjya ke. adeh..tak mo langsung pk +ve kan..kan...

ibuayahdamia said...

betul2...buat setting ni lagi bagus...tak yah pening2 ANON nak komen..

Huda said...

betul tu, better jgn bukak comment tu anyone..or anon..bagusnye letak utk reg user saja..huda mmg x bukak utk anyone dari dulu..

sarah-najwan said...

lepas ni kita hepi2 blogging deh..xpayah risau pasal ANON...hehe

az rina a.k.a jaijina said...

baguslah..yg penting anje tak patah semangat nak berblog..pedulikan kata org, kita tak rugi papekan..apedehal setakat org mengata..

mamalieyna said...

chaiyok3x..hehe..bos?..kak eina dh lama takde bos =P

tapi utk tahun depan, sedih dah mula terasa dr sekarang! huh taksuke nak pindah2 opis ..huhu..

Cik Jue said...

moga anje terus berblog dan berblog dan berblog...

[-suziey-] said...

aaah disable kan anon tu senang:) kt pn nk buat la..

eima said...

sabo je le ek ....
glemer tu ade org dengki tuh ..

♥sYiLaSyiRa♥ said...

tutorial lagik..ala, abaikan jek anje yg suka mengkritik tanpa pakai otak tu...hanya pedulikan kami2 ni yg suka baca blog anje...^_^

BIONIC WOMEN said...

wahhhh...sambil2 mama membebel kat si anon tuh, sambil2 wat tutorial ek..cayalah mama..tutorial ni ler paling hebat setakat ini..sebab ada contoh yg nyata sekali..hahahah

bye..bye cik anon....

Azfa said...

...sempat lg bg ilmu tuh.. tq!! tp aku punya blog x sapa nk dengki ponpsl x la spesel per sgt.. masih belaja..

LyNn HaMzAh said...

lynn pun tak gemar betul la kalau org yang bernama anon nie komen...suka2 hati dia jer nak komen tanpa memikirkan perasaan org lain...

Izan Ishak said...

pedulikan saje si anon tu anje. kita blogging bukan nak cari musuh kan...happy blogging anje...stalker mmg ada di mana2~

cha said...

superb.

mummy_ayu said...

caiyok anje..buat dek jer kat anon tu...buat mcm anje pun ok gak kan...

MamaYatie said...

aduhai...mcm2 peel manusia ni yer...PHD tak abis..takper la anje, sabar byk2..tq bg tutorial ni..leh wat standby..kot nnt kena serang jugak..huhu

Mama Zharfan said...

go go go anje :) ramai yg bagi moral support utk anje kan :)

zurazari said...

pedulikan sumer tu la... anjer yg wat asal ader org nak marah kan... dont wory zura ttp setia ngn anjer=)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lepas je dpt komen dari anon dulu2..terus sy buat camni..tak la sakit ati..hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.