Followers

Thursday, November 18, 2010

♥ Balas Komen Blogger ~ Dekat Di Hati ♥

AutoPublish...
Mama Bercuti....

Sape rajin balas komen setiap blogger yang komen kat entry kengkawan anagkat kaki?
ya tu dia tak ramai yang komen, nape???mesti alasan sebab sibukkan
sama lah cam mama B4 this mama memang rajin balas setiap komen kengkawan
kat entry tapi la ni nak mengejar masa punyer pasal banyak komen yang ter terreply
mana yang wat pertanyaan tu mama akan reply
mana yang just wish atau say something mama baca je
sorry la kengkawan, B4 this memang mama pernah bagi tip
kalo nak lebeih mesra @ nak tarik lebih ramai kawan
kengkawan kena rajin balas komen kat entry2 & shoutbox
nanti ada plak cakap mama ni "cakap tak serupa bikin"
mama tak bikin la ni sebab kebzan yang melanda k...
kengkadang mana yang tanya tu mama reply terus kat entry blog diorang
wat stail cam Amy a.k.a Mama_Tisya
anything yang mama tanya amy akan balas pertanyaan mama tu kat entry mama
so rasa cam lebey senang plak on the spot leh tau ape jawapannya
kat atas tu contoh komen yang berbalas
yang ni komen yang tak sempat nak balas...
sebenarnya elok balas komen blogger ni....rasa lebih dekat dihati..
  • p/s nampak tak BE kat sidebar mama yang tengah menari2 tu...ada BE baru lagik yang lama dah bertukar ke ME

9 comments:

UmiDAnisH said...

umidanish pun kekadang tak terbalas komen kengkawan..hhuhu patutla diorg tanak tinggalkan komen, sebenarnya bx yg amat2 buat entry contest pun kekadang tak tgk betui2 sampai da due baru nak buat huhuhu, malu woo

atty's said...

kty pun kdg balas kat entry kalo sempat..kalo tak smpt kty pergi je blog org tu

mama tisya said...

dlu pn kita rajin gk reply komen..tp sejak tukar dept ni..ms terhad..tp kalo ada pertanyaan,insya allah kita akn jwb kt blog tuan yg tnye tu....

~~@lyci@~~ said...

Insya allah.. setakat ni try balas setiap komen kat entry/shoutbox..

Mama Zharfan said...

me baca kat blog GTo, ni antara tips utk tarik loyal reader, sbb diaorg akan rasa dihargai..
me pun balas komen bila ada masa ajer...seboleh mungkin cuba balas :)

mummy_ayu said...

ayu pun akan cuba balas semua komen..unless la busy....sama je kes kita...

aiDieNa said...

Sama lar.. biler bz maner sempat nak balas komen.. tapi bila ada masa akan dibalas jua.. :)

@e_da said...

rajin mama balqis ni buat tutorial.. bagus....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy nak angkat keyboard sbb sy suke reply komen..ehehehe
betul la tu
dekat di hati..ngeee

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.