Followers

Tuesday, November 30, 2010

♥ Balqis 2nd Winner Princess Sweety Contest ♥

Selamat pagi & Salam 1Malaysia...
pagi ni nak kongsi berita gumbira diatas kemenangan balqis
Alhamdulillah masih ada rezeki balqis untuk contest
dah hujung2 tahun ni, tahun depan dah banyak contest yang tak valid
balqis leh join sebab dah 4 tahun...
TQ pada Naa yang inform result ni k...& tahniah pada Iqy & Arif anak Mama Zharfan
& Wawan anak Nad....

Balqis dapat 2nd winner
untuk mengetahui pemenang lain leh la klik link kat bawah ni k

21 comments:

mama tisya said...

tahniah balqis

mama rifQy said...

hehehhe! balqis cunnnn!!

ala..anje..sharing2 the result!sukee!!

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah balqis :)

~~@lyci@~~ said...

tahniah balqis.. comey sgt ;)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

tahniah balqis.. bertuah la awak mama awak rajin join contest.. hehe mama maryam pemalas...hehehe

Cute MuM said...

tahniah balqis.. dah agak dah mesti menang..

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah aqish..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniahhhh
u deserved it!

eT said...

tahniah balqis...:)

az rina a.k.a jaijina said...

mmg macam princess balqish..tahun ni pulun contest bnyak² sbb tahun depan dah takleh dah kan..

Huda said...

congratz balqis! :)

zura@iwan said...

tahniah anje & balqis...

mummy_ayu said...

tahniah balqis..dah agak pic tu memang leh menang!!

[-suziey-] said...

tahniah balqis..dh kata dh..msti menang pnya :)

Nadiah Sidek said...

congrats! :)

So Shy Lady said...

balqis tomei...t.heran la mnang. congrat!

BIONIC WOMEN said...

tahniah balqis....balqis pandai bergambar dan bergaya..hehe

Farra Dhelina said...

taniah!

Mama Zharfan said...

congrats balqis!!! memang comeyy pun :)

Mama Zharfan said...

anje, contest anje --baby in balck white tu, boleh tak kalau ariff pakai bj belang2 black & white? sbb tak de bj plain black or white

zurazari said...

tahniah!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.