Followers

Tuesday, November 16, 2010

♥ Balqis in Pool ♥

Anak sape tak suka main air angkat tangan???
balqis suka main air k...biasalah budak2 kalo tak main air tak sah
kalo dibiarkan sorang2 dalam bilik air macam2 leh jadi
insiden yang tak diingini pun leh jadik k...
selalunya kalo balik rumah opah balqis...
perkara utama yang balqis suka adalah mandi pool...
masa mama tecik2 dulu tak dapat mandi camni tau..
teringin nak join tapi apa kan daya....
cebok tu wajib untuk curah2 air keluar k...saje je nak bagi basah sekeliling tu

dengan gaya nagda2 nya.



tapi balqis tak seberani sepupunya...kalo dapat mandi pool ni
memang tak hengat punyer...nama pun boy kan
so lasak sikit dari girl yang sopan santun...

slalu mereka mandi berdua, tapi anak abang mama tak balik ari tu
so mandi sorang je la balqis
tu pun sampai berejam2 sampai naik pucat tangan k
soh kuar dari pool tak mau kuar nak mandi lagik...

ni time balqis tecik2 dulu dengan Fitri sepupu balqis...

10 comments:

mamasue said...

mamasue pun plan nk belikan daughter mamasue pool gini...tp takut gak kot2 tak nk kluar pool tu...kes naya...

Huda said...

comeynye dlm pool tu:) same pool cam husna..husna pun suka main air dlm pool :)

BIONIC WOMEN said...

anak saya takut air..hahaha
Dhiya takut skit ngan air..kena temankan..tapi kalau pool camnih seronok ler kan???
kalau kat rumah, suruh mandi, macam2 alasan..sejuk ler, kejap lagi ler..hehe

mama rifQy said...

Iqy pon suke main air!even time demam nih pon..nanges sbb xpuas main air..me pon nak beli pool nihh!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

betul tu...bab main air bebudak mmg happy ler....

[-suziey-] said...

uish aQeel pantang nmpk water..hehhe..sgt best main air..balqis pn suka main air..kena slalu bawa g beach la anje..hehhebole main pasir skali:p

mamalieyna said...

best kaaan..alahai..terus terasa nak belikan tuk arif..tpinye..tu aa..kena tunggu balik kg baru bleh guna kot..umah sndiri so tecik..huhu..

Hunny said...

bestnyerr mandi..;p

mummy_ayu said...

tul tu..kalu girl..sopan santun je..kalu masuk boy..ampun..lasaknye..
sama je la ngan Ian & Iris..pool mcm ni ada kat umah Tok Umi jer...
sbb ramai sikit yg leh layan..

Intan Inn said...

wahh bermand manda yer..erm bolehlah join dgn anak intan semua suka berendam kat dalam pool diaorg tue..erm berjam-jam lah kalau mandi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.