Followers

Friday, November 26, 2010

♥ BE Oh BE ~ Nuffnang ♥

Ni bukan entry riak biak k, saje je nak wat catatan untuk tatapan mama
Alhamdulillah dapat 4 BE lagik, 3 memihak ke blog personal
1 lagik memihak ke blog contest mama...
tapi kalo di lihat BE banyak kat blog contest kan...
hye susah sikit la nak up kan RM sebab blog tu dah suam2 kuku
sejak mama dah tak berapa aktif join contest
al-maklumlah bz menyalahkan PM...so sunyila dari kunjungan UV
melalui blog personal je mama leh dapatkan RM yang meletop2..
tu pun bukan banyak mana cam blog2 yang popular k...
jadi la dari tak de langsung kan kita harus bersyukur dengan ape yang kita dapat
dan harus berusaha untuk mendapatkan sesuatu, baru usaha kita tak menjadi sia2...

tolak, tambah, campur, bahagi dah dekat RM200 total RM nuffnang mama..
ingat nak kumpul lagik la, nak belikan something untuk balqis..
ari tu dapat RM410.02 , then RM400 masuk akaun balqis
RM10 je mama gunakan untuk beli barang mama, hye menyimpan untuk anak kan
dah besaq nanti nak pakai banyak duit, nak pi belajar...
lari topik la pulak, so kengkawan yang masih tak dapat BE tu,
bersabar k, nuffnang tak berat sebelah semua orang akan merasa BE tu
cuma cepat @ lambat je, sebab blog mama pun pernah langsung tak de BE
lama gak la, tapi time ni kasi peluang kat mama plak k..
kalo dikira2 dari bulan oktober mama dapat 28 BE kesemuanya...
separuh dah jadik ME yang len masih BE...
nak tau lebih lanjut penerangan pasal BE, ME & UV leh klik link bawah ni k

33 comments:

mama tisya said...

byk gk dr oktober smp skrang ada 28BE....kita BE tgh dk running ada 2 je

pearls.. said...

mama.. saya tau pasal BE ni pun sebab dok asyik blogwalking blog mama ni la... heheh..

dan saya link kan saya nyer entry ttg BE ni ngan blog mama tau..

thanks..

.::Lynn::. said...

wah bestnya

Huda said...

bnyknye anje..isk3..leh blanje ni :)

aanie said...

wow..meriahnya...nti kak anje buat la tips utk dpt trafik tinggi ye...

mummy_ayu said...

best tu..ayu dok tunggu & tunggu & tunggu..tak dpt2 lagi pun..

sarah-najwan said...

tahniah anje bygkn.dah dpt 28 be sjk oktober..masyukkk..

p/s: napelah LR akak tu..xkuar2 kat what do the ratings mean??
muskil akak nih..huhu

seingat akak 2 kali akak tgk ade..then smpai lani xde...huhu
jika tgk yg table earnings tu..yg LR mmg xde utk iklan cpc..

maaflah jika ganggu anje lgi deh..

Cik Jue said...

tahniah anje..dan cik jue nak ucapkan terima kasih sebab info anje cik jue dah dapat BE buat kali pertama ..yahuuuuuuuuuuuuu...

@e_da said...

bestnya banyak BE... bertuah balqis.. duit nuffnang mama bagi kat dia.. hehehe

@e_da said...

bestnya banyak BE... bertuah balqis.. duit nuffnang mama bagi kat dia.. hehehe

mama tisya said...

**ye ke tisya dlm top 20...tq anje...yela kita kn tkleh view gmbr...balqis dpt jugak tk..??

Gieyana said...

Perghh dasatnyaa...aperpon tahniah yer..kita ada ciput jer BE pon..kakakka

ibu_BatRiSya @wardah said...

bestnye...kite tgh tunggu BE baru...baru tmbh satu je...
ni baru nak merangkak..sikit-sikit lama2 jd duit! heheheh...xsabar nak cash out kali-ke2!

Atia Adina said...

wah...banyaknya...murah rezeki sungguh.....

Sricahaya said...

syok tgk anje punya akaun nuffnang..

hajarus said...

murahnyer rezeki anje... tahniah yer... best tuuu... :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bleh laa share2..hehehehe :)

[-suziey-] said...

wooooo byknye BE anje..kita ade 5 ketul jek..hahahaha..rezeki balqis..btl tu kena buat simpanan.. ;)

pst..tq inform aQeel shortlist contest babyibu..hope ade la rezeki besday boy :)

zura@iwan said...

btuahnya anje....tahniah2...

chugie said...

wow.. memang banyak tu! best betui lah..

Faryza said...

syok nye.. sy blum merasa lagi duit nuffnang. tp alhamdulilah laa dh nampak cahay sinar utk dpt cash out tak lama lagi kot..heheh

tq pada sifu anje.

ZanaNordin said...

byk tu....28 BE dlm masa 2 bulan.....bukan senang nak dpt...

dah 2 minggu takde BE running kat blog..sedih..hu hu hu..

az rina a.k.a jaijina said...

wah, mmg bnyak..tabik seperinglah kat anje..kalau rajin berblog, mmg bnyaklah BEnye kan..

nEa FleriDa / nIL said...

wahh hebat la akk..

aiDieNa said...

Alhamdulillah.. rezeki tuhan bagi.. terima seadanya yer dok..

nieda said...

cayalah..byk tu.tahniah

Ms sunsWeetz said...

byknYER..mS X DE pun B.E=(

Mama Zharfan said...

congrats anje :) me tumpang happy
me dpt 1 jer BE baru :)
kalau me dpt byk2 BE mcm anje, boleh kumpul duit mcm anje gak...
BE kan beyond our control..so ikut nasib+rezeki ajer :)

Nad @ MamaZakwan said...

wah anje...btul2 hor liau la..heheh
congrats!harus dijadikan cth! :D

tiefazatie said...

wah...sgt teruja tgk be sis nie..hebat la sis!byk tul earning nie..ifa xmampu camtue..haha...ye mmg nuff xberat sebelah..ifa rasa baru2 nie sempena raya haji nuff bg blogger2 yg xpenah dpt BE lagi nie..tue ifa xdpt kot..hihi..xpe la..biar org lain merasa juga kan..cam ifa juga..1st time dpt BE masa raya aidilfitri nie sis..haha..terkesima sbb xon9 pun masa tue..haha

ye sis...bak kata sis...nt2 ifa lak kan2..hihi

kak ina kl (1) said...

ooo bnyknya be..jelous sungguhlah..

mama rifQy said...

mak aiiiiiiiiii!! banyak leeee!!

wida said...

wah bestnya..hehe.salam perkenalan :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.