Followers

Monday, November 29, 2010

♥ Birthday Party Sape Ni ~ Aqeel Is 3??? ♥

Aqeel Is 3...yoss, Jumaat malam sabtu ari tu Mama pi Birthday Party Aqeel
Aqeel adalah anak kepada Suziey....TQ suziey sudi jemput mama ke majlis berkenaan
sangat meriah k, walaupun dikalangan family je...
Ari jumaat tu mama balik lambat dok siapkan payroll
sampai kol 8 malam, bulan ni adalah bulan yang paling TENSION sekali...
dengan system problem...hye tak yah citer la nanti wat pening je kengkawan baca

cantik kek tu, balqis suka bangat sebab UPIN & IPIN...
satu lagik kek untuk Aqeel & Ayahnya...
birthday Boy...

kak ina Mom Guess bergambo dgn Aqeel...

Aqeel & Ayah & Ibu nya...
antara blogger yang hadir...
1st time dapat jumpa kak Heze, Watie mummy Yaesh & Kak Ina Mom Guess
diorang bertiga ni memang tetamu wajib, selalu ada time party suziey ni
mama je amik kesempatan untuk join sekaki
dek kerana opis mama dekat je dengan rumah suziey...
anak dara yang la ni suka jelir lidah bila bergambo...
ape punyer pesen da..

kami bergamba bersama sebelum balik...
have fun sangat2, tapi balqis amatlah emo k
sebab tak sihat selsema + batuk...

p/s ada sape2 tertanya2 mana entry contest mama untuk Finale Season contest suziey tu tak???
nota : balqis & mama pakai baju ikut tema la, tak plan pun tibe2 je sama warna dengan kek...
p/s ada citer sedey pasal mama B4 & After party Aqeel ni...hu...hu....

28 comments:

mama tisya said...

oo anje pegi ye..kita tk dpt pegi..1st time jmpe kak heze, watie & momguess ye...

apa citer sedih tu?

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to amy : la ye ke kalo tak lh jumpa amy & tisya kan, ala sedey pasal entry contest tu, tenet kat sini problem malam tu, nanti kita story kat next entry k...

mama rifQy said...

aaah la anje!
penat na carik mane entry anje!

napee?

eh eh..bestnyerr jumpeeeee ramai2

mamalieyna said...

waah biru yg sweet..sedondon pulak mereka ye..!

rugi tak pergi, tp nak wat camner kan..kita mengikut suami jer..huhu..

meriah besday aQeel dgn kwn2 ibunya ye.. ^_^

p/s herm...BULAN yang mehngong! memehngogkan semua orang kt opis ni..ups tak semua..selected dept. jer..sakit hati..sakit hati..! hissh..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to naa: tak join la naa last minit ada problem plak..

ieda said...

eppy bday aqeel .. seronoknyaaaaaaa dpt 2 kek nie .. teruja aunty :)

semoga jadi anak yg soleh dan cerdik pandai hendaknya :))

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak ina: yup hari bengong yang memang bengong, yang memeningkan semua orang...

Ummi Eisya said...

bestnye dapat jumpa kawan barukan..cantik kek tu..

kes kita sama ke??hihi..tula,last minit punya pasalkan..apa2 pun..bukan nak jadi rezeki kita..dah tertulis dah semua tu..

[-suziey-] said...

tahnks anje for coming..mak kita ckp..balqis tu comel..klu org ckp adik badik ngn yaeesh pn org caya sbb muka ade iras :D

huhu sedihnya kes contest tu..huhu..tu la kan..klu dh tersurat bkn rezeki ktia..ade je halangan..jgn sedih ke anje..huhu..kita pn terkilan sbb awk xsempat submit..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

woweee..meriahhh

ape cite sedey tu anje?

moga aqish cpt sembuh yaa

BIONIC WOMEN said...

cantiknya kek aqeel tuh..
bestnya dapat jumpa blogger semua..
me lum ada kesempatan ag..
nnti besday Dhiya anje ngan Balqish di wajibkan hadir..hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ieda : Amin...semoga doa dimakbulkan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to fara : sama kes la kita, ni la pesen suka wat keje last minit, last2 nagnga je...tak pe anggap je tak de rezeki, next time suziey wat lagik leh join

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to suziey: tq sudi jemput k, kita plak yang wat entry terawal dari suziey, suka gambo kat blog suziey meriah betul dengan warna yang terang, dah tak de rezeki namanya. tak sabo gak nak tau sape yang menang

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to rose : TQ rose, sedey pasal tak leh nak submit entry contest finale suziey tu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to eily : ye ker, kalo ada kelapangan akan ditunaikan permintaan itu...

Mama Hanim said...

best tu besday party utk anak2.. nmpk sgt happening tu kan anje..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seronoknya berparti..lama dah tak jumpa kwn2 blogger kan..

Ena said...

dah lama tak pergi jemputan camnie.. tak de peluang ..huhu

zue @ annaleeya said...

bestnya dpt jumpe geng blogger kan??? meriah beday aqeel... kek upin ipin tuh chumel la...

ibuayahdamia said...

bestnya dapat sambut ngan kengkawan..
ah ah lah balqish pakai baju biru...cam tau2 jer tema hari tu..

eB@mamaAerish'n'Aed said...

wah sgt best... i lioke... ;p

...etiey erywan♥ said...

wahh meletops kurang yer...:)

Mama Zharfan said...

bestnya..me teringin nak join

mummy_ayu said...

best tu....

momguess said...

sory anje mlm tu xsempat ramah mesra
kite rushing
mkn pun mcm xkenyang jer
walaupun 3x tambah
hahahha

zura@iwan said...

attend gk ek besday aqeel..bestnya dpt jumpa suziey & aqeel...

Farra Dhelina said...

waw..best nyaaa

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.