Followers

Monday, November 15, 2010

♥ Bukit Malawati ~ Part 3 ♥

After that Tram berhentikan kami kat Kolam Ikan Air Tawar
ada banyak ikan2 kat situ...balqis suka tengok ikan2 ni....
jom layan pic yang ada...

1st time mama tengok ikan ni k....
nama ikan ni IKAN BUAYA...
mula2 tengok dari belakang tak nampak la gaya kebuayaan nya...
tapi biler ikan tu pusing sekalinya...betul la macam buaya...
teruja k nengok sebab tak pernah jumpa lagik

muncung cam buaya...
ikan kaloi k...sama cam citer P.Ramlee tu k

anak dara yang dah kepenatan diusung ke sana sini...
nak sangat gi jalan2 kan...ha...ha...ha...
dah sampai terduduk kat lantai k...
kami tunggu TRAM datang amik...

ya TRAM dah sampai nak bawak pi jenjalan lagik...pusing2 then balik ke destinasi asal..

sangat suka anak dara ni naik TRAM k....

Habis dah citernya...nanti mama citer jenjalan ari AHAD plak k...
  • p/s Last week papa pi interview untuk jawatan Manager....papa dah bagi Green light kalo papa dapat keje tu mama leh berhenti keje....hoye...suka2....mama doakan papa dapat k...

15 comments:

Nana said...

wah beznye g sini xpenah smpai lg

Ena said...

Bestnyerr..

tapi gerun lak tengok ikan mulut buaya tu.. nampak am buaya je kan!.. haishhhhh..

amyeryn said...

1st time tgk ikan buaya..mmg nmpk mcm buaya

mummy_ayu said...

bestnye..nak gie jugak..
good luck tuk papa balqis..ada can la anje jadi housewife mcm nie....semoga berjaya..amin..

wan nurul hezrina abd halim said...

seronaknye jenjalan..cian anak dara kepenatan tuh

mama rifQy said...

putih la aqish nihh!!

zura@iwan said...

x penah smpi lg ..hehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to nana : kita yang dekat pun baru je sampai sini...hu...hu...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak ena : tol tu kak 1st time jumpa ni macam jakun pun ada hu,,hu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to amy: tol tu sebijik tu...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ayu : tu la hope dapat leh la jadik fullu housewife kan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to hezrina : ha ah kepenatan seharian weekend digasak ke sana sini

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to naa: ye ker, masa tecik2 dulu lagik putih la ni dah bertukau sikit

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to zura: biler lagik nak sampai tu?

Mama Zharfan said...

bestnya dpt jln2 :)
balqis dh besar..dh boleh jd kak long ni hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.