Followers

Wednesday, November 24, 2010

♥ Dah Cakap Tapi Still Ada Lagi ♥

Salam & selamat pagi, ari ni BZ Giler + Tension system slow...
Jumaat ni nak kena submit payroll...leh plak system wat hal time ni...
jap gi kuar pi site visit.....wah tension2....keje pending...
tarik nafas panjang2....sabo banyak2....

kat blog mama ada shoutbox, kat atas tu mama dah tulis
NO IKLAN....tapi still ada jugak yang nak wat iklan...
bukan sombong tak nak bagi orang len wat iklan kat blog mama ni
tapi shout tu untuk rakan2 blogger tinggalkan komen je...
so mohon jasa baik jangan wat iklan kat situ k....

17 comments:

MrS. F!zA said...

kes degil ni anje..hehehe

mama tisya said...

tu yg tk suka gk psl rmi sgt org wt iklan kt shoutbox...boring2..delete je sennag jiwa

Sricahaya said...

org ni tak tahu baca kot..

Huda said...

ignore je anje...kalau rajin leh delete later2..

Atia Adina said...

heheheh...degil diorang ni.....org berbisnes mmg cam tu...kene muka tak malu skit

sarah-najwan said...

banyak orang banyak ragam...sama ada kita maklumkan atau tidak..memang kene hadapi mereka ini..dunia tanpa sempadan..sekali klik..macam2 bole baca atau respons..

sabar aje yer...ada hikmahnya nanti..

Fieza79 said...

degil la dorang ni kan Anje...tk phm2 ni nk mrh ni...hehe saba ye anje

az rina a.k.a jaijina said...

tak dengor katelah deme ni..

[-suziey-] said...

tu la dorang ni bkn kira..blasah jek..geram kadang..

ch@ said...

bkn tak dgr kata la jina, tapiii tak faham bahasa. hahaaa delete aje senang anje.

Izan Ishak said...

ohhh...betul tu anje...bukan sombong kan. tp shoutbox tu bukan nak dipenuhkan dgn iklan2 gitu...tak suka..tak suka...

Nana said...

ehhe sama la kiga anje
bersepah iklan ntah apa2

aiDieNa said...

Kat blog akak pon ramai jer yg taruk iklan.. sekali dua ok.. tapi selalu iklan sama.. pening jugak.. dah macam spam pon iyer..

zura@iwan said...

diaorg ni mmg hentam kromo je buat iklan kt shoutmix tu...beng..

Cik Jue said...

memang degil betul...

Cute MuM said...

apa kate wat lagi satu shoutmix untuk iklan jer.. baru senang.. hihi.. jgn marah yer..

tiefazatie said...

sama la...ifa pun sllu org duk iklan2 nie..xsuka2..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.