Followers

Monday, November 8, 2010

♥ Entry Mama Cop SIRIM K ♥

Ingat lagik tak entry TIPS blogging yang mama pernah wat sebelum ni
http://damiaqish.blogspot.com/2010/11/sebab2-kenapa-blog-anda-susah-dapat-be.html
Entry mama tu sumber inspirasi dari Blog Aried yang glamour amour tu...
kira geng Ikan JOS...Blog Ikan Bilis nak share info yang dibuat oleh Aried...
entry mama B4 this...tapi entry ni diolah dan ditokok tambah oleh mama..
nak bagi lebeih mendalam maknanya serta atachment2 gambo yang disertakan...
Ok kat hujung entry biasanya mama akan mention sumber dari mana k...
bukan main copy paste tanpa permission....seperti yang dituduh oleh ANON...
so Tuan tanah tu pun siap komen kat entry mama tu k...
means tuan tanah tau mama pinjam entry dia untuk share bersama2
mana2 entry yang tak de COP nama blogger lain
means entry tu semua hak cipta terpelihara mama sendiri k
tak de copy paste dari sape2 pun....
  • p/s jangan suka2 tuduh orang macam2 tau....tak baik tu...

9 comments:

mama tisya said...

kita pn kalo nk copy dr orglain minta izin gk,bkn suka2 je copy lps tu link kn jugak blog ownernye URL...

**kwn kita yg kj zoo tu ckp tkdpt dh yg free tu, tp dpt la 50% okla dr nk byr mhl2 sgt tu kn..tp tktau la kot kwn anje tu bole dpt free smua lg best..cpt2 pegi sure balqis suka tgk binatang

cha said...

anon tu nak glamour. tapi takla glamour pun kalau guna nama ANON. kesian org nama ANON. hehehe... komen ke laut cam biasa.

ummiaqeef said...

sabar je la..xyah layan la org camtu..

BIONIC WOMEN said...

yelah....x baik tuduh2 tau.alah kalau info berguna, org pun suka kalau kita sebarkan tau..huhuhu

Cik Jue said...

kesian anje..marah kat anon tak hilang lagi..tak kisahlah janji info tu berguna..ade cop sirim ke tak belakang kiralah...

Izan Ishak said...

yelah anje...sharing is caring kan. izin dari penulis asal mestilah ada kan...dah nama pun nak share ilmu...

anon penyibuk...syuhhh dah belog anje yg best ni!

Mama Zharfan said...

anon tu sukalah kot sbb anje tulis entry ni sbb dia ;)
dia ada tulis komen teruk lg ke anje

mama rifQy said...

tuh la.sesuke hati je tuduh2!huhuhu..tak baik tauu!!

haszuraidah ishak said...

abaikan je anon tu anje..takyah penin2 dek kerana anon..tak berbaloi..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.