Followers

Thursday, November 25, 2010

♥ FINALE SEASON: THE BEST VACATION JOURNAL ♥

The Best Vacation Journal....
tu la tajuk yang dipilih, satu assigment yang memerlukan daya kreatif & inovatif
Balqis merupakan salah sorang yang tercalon untuk rebut hadiah yang mantop
dari suziey & mom guess
ni bukan entry submition untuk contest tu k...
mama lom wat lagik entry, tengah berperang dengan payroll ni
lom kumpul idea lagik nak wat entry...
camne tu suka wat keje last minit sempat ke
besok mama stay back kat opis wat payroll
so time tu la nak korek2 blog suziey & Mom Guess
mesti ramai yang dah wat entry pasal contest ni
then masih simpan dalam draf kat blog masing2 k
atau wat auto publish bila masanya tiba...
mama akan mencuba jugak untuk memberikan saingan
walaupun dah tau mama ni bukannya kreatif sangat pun nak wat entry2 yang best
tapi tak salah cuba nasib kan....mana tau tiba2 leh tambat hati juri plak...
so pada yang tercalon...kengkawan semua dah siap ke keje sekolah yang suziey
bagi ni, kalo tak siap cepat2 siapkan k...
untuk senarai pemenang sila lah klik link kat bawah ni
http://suzieydotcom-in-contest.blogspot.com/2010/11/finale-season.html

p/s jangan mare k...esok baru entry betul2...
p/s siyes ketaq nak wat entry ni macam satu debaran plak nak amik SPM...kih...kih...

16 comments:

MRS. K said...

kite tak sempat buat lagi.. adehh...

mama tisya said...

blum siap lg..insya allah esok publish..esok pn dh duedatenye...ehhehe..kita pn tk kreatif tp dh msk finalist cuba2 gk jd kreatif..ehhehe

mama rifQy said...

sangat la tak siap lagik anje! blur2 lagihh,,hehe..takpe..usaha..kalau da rezeki,tak kemane.naa pon sgt la otak tak kreatip..beku!

[-suziey-] said...

haahaha.lawak la anje..ketaq jugak ka..ha cpt siapkan homework :) good luck!!

~~@lyci@~~ said...

wah, hadiah mmmg grand kan.. gud luck to all of u yg ke final season..

ibuayahdamia said...

lalalalalal...tak nak tension tak nak tension...lalalalalala

Nana said...

heheh seme simpan lg kan..
bese la klw kena bab2 idea kreatip ni
kena la sorok
nanti org tiru plak hehe
good luck anje!

cik puan akish said...

ohoooo gud luck my dear!!!

zura@iwan said...

gud luck ye aqis & anje...

mamalieyna said...

hehe...contest yg penuh cabaran nih! hehe..good luck n all the best!

ZiE FAUZi said...

hadiah best..cabaran pun kena best jgk.. :)

good luck tau...

Mama Zharfan said...

mine dh siap!!! tunggu nak publish ajer :) good luck to me and all finalists!!

Cik Jue said...

good luck ye..

eT said...

betui3 nk kene kreatip ni..
jalan cite menarik mesti menang..hehehe
gudluck...

Sharinginfoz said...

esok buat betul2 ya, good luck

tiefazatie said...

wah!gewd luck sis!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.