Followers

Saturday, November 20, 2010

♥ Gambar Perkahwinan Baizura Kahar Pelakon Dunia Baru ♥

Siapa masih ingat lagi dengan pelakon, Baizura Kahar? ala itu pun korang boleh lupa ke, pelakon cerita dalam Dunia Baru tu. Kalau tidak silap, dia pernah menang Anugerah Pelakon Wanita Terbaik dekat Anugerah Skrin pada tahun 2008. dengar khabar lagi, dia ni dah tak berlakon dan baru sahaja berkahwin pada tarikh 13 November 2010 yang lalu. Perkahwinannya bertambah seri, apabila dia memakai tudung. Tahniahlah kepada kedua-dua mempelai.












semoga berbahagia hendaknya

p/s sumber izyan

9 comments:

chugie said...

eh.. die dah pakai tudung ye? cantik baju die..

Nafisa81 said...

tak penah tgk dunia baru..cuma perasan dia dalam citer sepi dan video klip cinta antara kita..

Nana said...

wah cantik nye kak baizura
dia ni senior kita time kt skolah
tua setahun je
mas skolah2 dlu asal ada hari guru2 sure dia ada atas stage
kalau xberlakon dia menyanyi main gitar..

Nigina said...

aikk ngan orang lain.. dulu tak silap bf dia yang lain.. masa tu dia senyap dulu tu.. dia couple ngan orang lain... tup2 kawin ngan orang lain.. anyway tahniah for baizura kahar

Hezesuze said...

semoga berkekalan hingga akhir hayat...selamat pengantin baru

hajarus said...

patut la dah lame hjr xnampak dier berlakon rupanyer dah xberlakon dah...

zue @ annaleeya said...

dia blakon citer sepi kan??? tahniah... smoga bhgia higga ke akhirnya....

smms said...

hahahha .. anje nak tahu pengantin lelaki ni collegue i kat wisma putra wan ariff nama dia .. tapi dah xlama xctc since i dtg sni ..xsangka khwin dah dia ngna artist lak tu ..

wan nurul hezrina abd halim said...

macam arablah pakaian nyer...ooo pelakon nie..kenal2.hehe semoga bhgialah..no cerai2

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.