Followers

Monday, November 15, 2010

♥ Hadiah Dah Sampai ♥

Yey...ari ni dah dapat Frame untuk tebus hadiah balqis menang Contest
Cute Baby In Purple
contest ni dah lama dah tapi mama tak tebus2 lagi diskaun yang mama dapat
hasil kemenangan balqis ari tu, kalo ikutkan dah luput dah tarikh nak claim tu
tapi dek kerana mama ni peminat setia JEMARI ART yang selalu
tempah frame kat Jemari Art so dapat jugak la mama tebus hadiah tu...
so jom kita tengok hasil hadiahnya yang mama ilhamkan dari Jemari Art
design yang mama soh Jemari Art hasilkan....
memang puas hati & superb...
dengan Moto Kata2 kat Frame tu
"Papa Syg Balqis"...
cantik kan...
ok mama kasi close up sikit
tada....so sweet dengan balqis yang sweet tu....
ni mama wat ala2 gantung punyer....
ni Frame B4 this yang mama pernah tempah...
mma letak kat atas meja opis....sorry gambo senget sebab anak dara selalu wat main
ni plak untuk Eima yang menang 2nd GA mama ari tu
tapi Fahim anak eima yang dapat habuannya
hope Eima suka k...esok mama pos kan k...
hadiah untuk Mumun, Fara & Suzie mama dah pos ari Jumaat ari tu k...
nak order leh klik link ni k http://jemariart.blogspot.com/
  • p/s ari ni sibuk sikit, esok sambung citer pasal Zoo negara....kalo kengkawan nak baca la....hu...hu....

19 comments:

Huda said...

cantik :) nk tempah gak la nnti :)

~~@lyci@~~ said...

alahai.. comeynya..

mama rifQy said...

chantik la anje!macam nak gak jeee!!

zura@iwan said...

cantiknya....brp hengget ek?

LyNn'Azlina said...

suker..comel dan cantik!

LyNn HaMzAh said...

cantik la...nanti lynn terjah juga la blog tu...mana tahu ada yang berkenan...

Cute MuM said...

cantiknyer...
suke..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to huda : tempah jangan tak tempah k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

alycia: tomei leh tempah satu nanti k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to naa: tq dear, leh la letak gambo iqy yang tomey tu

Faryza said...

cantik2.. saya sedang menanti ketibaan penganjur ke blog contest saya.lalalalala bila ye..

ibuayahdamia said...

cantik!!! ayyunie ader satu, anje yg bagi...hehe

"missrivebell mumun" said...

cantik cantik semuanya

Mama Zharfan said...

comel nya frame ni :)
anyway, tq yer anje :)

Mama Zharfan said...

anje, ada org tanya kat blog me, apa beza page view dan UV tu? me pun tak tau actually..ke anje dh pernah explain sblm ni..me belum baca posting anje yg dulu2 :) me baca yg last few months ajer
tq yer anje :)

ieda said...

memang cumei sgt2 :)

chugie said...

cantik lah.. nak g godek2 site tu jap!

[-suziey-] said...

cantik..kita suka letak kt fridge..hehe..klu ltk ats meja mmg esoknya confirm ilang..ekkekek:p

mummy_ayu said...

dah lama nak tempah..tapi tak tertempah2...comel..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.