Followers

Thursday, November 11, 2010

♥ HOT Chit Chat ~ Add Bloglist ♥

Ok ari ni mama nak wat Chit Chat pasal "ADD BLOGLIST"...
nak wat survey dikalangan blogger la...mana yang selalu kengkawan buat..
Minggu ni mama nak tambah rakan blogger kat bloglist mama
untuk makluman, B4 this bloglist mama tu pernah hilang...so naik jenuh mama nak kumpul balik
semua URL link kengkawan untuk masukkan dalam bloglist
so kali ni nak tambah kawan lagik...
ni bloglist kawan2 baru mama...
A - ni Follower mama...dah 1035
B - komen dari blogger2....
C - Link URL
D - carta TOP TEN
E - Komen Shoutbox

A - Follower
kengkawan Add bloglist berpandukan Follower?

B - Komen Blogger
Mama selalu menghargai komen2 dari blogger then kalo mama tengok blogger tu selalu komen kat blog mama then secara automatiknya mama akan masukkan URL blogger tu kat dalam bloglist mama
bagi menghargai kengkawan yang selalu komen entry mama

C - Link URL
ramai yang meninggalkan URL link kat gadget mama ni, ada yang mama dah masukkan dalam bloglist mana yang tinggalkan nama lengkap mama masukkan & kalo free2 mama terjah blog kengkawan kat sini

D - CARTA TOP TEN
List ni Confirm mama terjah punyer...sebab mereka adalah pengomen Tegar blog mama...
so hargai sangat2 koemn2 diorang...TQ so much ek

E - Komen ShoutBox
selalunya mama akan terjah balik blogger yang tinggalkan jejak kat komen Shout Box ni..

ok so mama nak tanya, yang mana kengkawan suka untuk Add dalam bloglist???
A, B, C, D @ E

21 comments:

Adlina Husaini said...

ina suggest yg tinggalkan komen blogger ^_^

atty's said...

kty palin suka yang B..

chugie said...

lebih suka kawan yg dtg ke blog, baca entri dan tinggal kan komen..

Myra Jay said...

Kalau Myra, 1st dari komen, shoutbox dan ranking blogger trsbt.. Bkn pe leh jd pmbakar semangat.. :)

bun_nee said...

bagi bani.. komen dari blogger then shoutbox tu..

cik puan akish said...

B & A...=)

[-suziey-] said...

of course dr comment..erkk off topic..kita ke top commenter at ths moment..eeekkeke:D

BIONIC WOMEN said...

suka kawan yg datang .baca entry dan tinggal komen..hehehe

Ummi AmnaAmzar said...

ummi new blogger, tgh belaja lg...buat ms ni ummi ummi buat A dulu...sbb blaja2 n compare... :-)

wANieYZ said...

lebih suka kawan yg dtg blog, n tinggal komen/link..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yg suker komen blog n yg sy suka bca..ngeee kdg2 depa tak mai komen pon kat blog sy..tapi sbb sy sker baca blog depa sy add ajela

Wansteddy Tales said...

good info anje! thumb up!

Azfa said...

A & B yg ok rasanyer....

ibu_BatRiSya @wardah said...

yg suka tggal komen...

aduss mcm sy ni jarang komen (xleh nak bukak blog lame2 sbenonye)...
susahle nak masuk bloglist mama_aqish ni...

azura samsuddin said...

kalau zura mana yg zura suke baca khususnye then yg lain2 tu mungkin anje boleh pilih yg byk tinggalkan komen.. just my 2 sen

MamaYatie said...

tq, add saya dlm list..terharu..huhuhu

mama rifQy said...

waaa..anje yang bagus..anje..me ade dalam top ten lagik setakat ini..me mmg suke komen2 disini!!sukeeeee

mama tisya said...

komen dr kwn2..tp skarng ms terhad utk reply komen mcm dlu2 tp kalo ada blogger tnye soklan ke..kita akn p blog die and jwb soklan die

yg komen shoutbox tu tk suka and dh delete pn

mama rifQy said...

for me..opcozzz la yang rajin komen!!!! hargai mereka2 ini yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

LyNn'Azlina said...

saya masukkan semua bloglst follower saya..hehe...besernya yg dtg komen tu dh jd follower kita kan..

sue said...

yg pasti.. tentunya pengomen tegar
tak gitu? :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.