Followers

Tuesday, November 2, 2010

♥ Irma Hasmie & Nabil Raja Lawak Berpisah??? ♥

Adalah sedikit terkejut apabila terbaca dalam sebuah akhbar tempatan baru-baru ini yang tertulis mengenai pengakuan Irma Hasmie dan Nabil yang mereka telah berpisah, maknanya tidak ber'couple' lagi agaknya. Hali ini disebabkan oleh sesuatu pristiwa yang agak sukar dipercayai. Dalam akhbar tu, menceritakan bahawa bukan Irma yang 'terjah' (macam Melodi tue) ke condominum yang baru Nabil beli berdekatan Changkat View. Apabila diterjah, ternampaklah kelibat perempuan (yang dikatakan seorang pramugari) memakai t-shirt T, memakai 'boxer' dan tidak memakai coli. Kejadian pukul 4 pagi itu turut bersama-sama adala kawan Nabil, Reza.

Irma dalam akhbar itu enggan mengulas panjang mengenai cerita itu. Kiranya tidak mahu komen apa-apa sebab terlalu sedih kot. Dalam hal berasingan apabila Irma tanya perempuan berkenaan ada hubungan dengan diri Nabil, perempuan berkenaan pulak suruh tanya kat Nabil. Kisah percintaan mereka berdua masih bersama lagi atau tidak, tunggu sahaja kenyataan rasmi daripada mereka. Siapa salah tak pasti pulak, nak kata khalwat, tak pulak. iskh pening dah memikirkannya.

7 comments:

Myra Jay said...

Itula, masa bercinta bkn main lg, ingtkan dah jadi dah deme ber2 tu tp tulah dunia artis..

ayunaufal said...

ish..ish..ish.. dasyat jgk si nabil ni... kalo dh x paki coli tu pham2 je la..

CT said...

Humm..mcm2 la...dunia artis ni...

Intan Inn said...

ermmcm2 lah artis skrg nie kan kahwin cerai..couple putus..erm adarlah agaknyer

Ena said...

harap2 tu cuma gosip semata.. bukan sbb minat nabil ker apa.. sbb rasa mcm seksa betul ngan dunia artis nie.. mcm2 hal..

cha said...

lebih baik menjadi kita niii, hidup normal aje.

MamaYatie said...

ketiannya..len kali jgn promote lebih2 yer..diam2 jer..hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.