Followers

Tuesday, November 2, 2010

♥ Lagi Gambo Birthday Balqis & Mama Hangin Betul ♥

Selamat pagi...hari yang ceria walaupun pagi2 lagi mama dah hangin dengan someone...
dugaan ari ni k...masalah semalam pun tak sattle la ni bertambah plak lagi
nape la orang suka bising2 kecoh2 perkara tecik2 sampai nak bagitau kat semua orang
semua manusia tak lari dari kesilapan...kalo rasa nak yang terbaik buat sendiri k..
nak nkecoh2 sila la wat statement kat Murai.com @ Gua.com...
bio 1 Malaysia tau....ha...ha....ha...minggu ni mood merudum...sakit hati punyer pasal
ok berbalik pada tajuk kat atas...ari ni nak publish lagik gambo birthday balqis..
jom layan...jangan jemu k...mama punyer blog suka hati mama la nak citer pasal ape k..
uit...tetiba hangin kat blog plak....
ada yang tanya...sape boy yang kat sebelah balqis tu..
boy tu Muhammad Amirul Fitri...sepupu balqis anak abanglong mama
mama & abanglong mama kahwin sama2, kira satu pelamin 4 pengantin la
then kami dikurniakan cahayamata sama2...balqis 13 oktober 2007 Fitri 22 Oktober 2007
lewat 9 hari je...mereka membesar sama2 cuma balqis je badan tak besaq2...
setelah mama telek punyer telek gambo2 yang ada..
terperasan plak anak dara mama ni banyak kali wat ketab bibir cam gambo kat atas tu
tak tau la ape motifnya...bukan satu je gombo banyak plak tu
ni pun sama
ni pun sama
haq ni pun sama
then haq ni pun sama gak...
tapi gambo tetap menjadi Pujaan Malaya k...
super duper sweet picture...mama & papa suka...
TQ pada auntie2 yang sudi komen pasal birthday balqis kat entry sebelum ni..
Balqis sayang auntie2 semua...
  • p/s ari ni ada tutorial baru k...akan keudara jam 11.30 pagi...mama dah wat entry autopublish...
  • p/s kengkawan rasa marah tak biler ada orang BERJANJI then tak tunaikan...pastu wat alasan lain then wat2 lupe plak???hangin satu badan tau....

26 comments:

Huda said...

comel juga ketap bibir tu :) hehe..

mama tisya said...

tgk gmbr balqis mlm td..comei ala2 pari2 gtu...yg entry ni kena tgu blk umh ler br leh tgk..huhuhu

mmg angin kalo org berjanji then tk tunaikn

BIONIC WOMEN said...

alolololo..tomeinya balqish..hepi bedey balqiah..semalam unty x sempat review entry mama..hehehe..
tomeinya balqish...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

BALQIS BUAT GAYA APA PUN MMG CUMEL..CUTE
HAPPY B'DAY BALQISH

Ena said...

mcm mana pun balqish tetap comel.. ;D

nza said...

hi.hi.hi....xpe, bila geram kita luahkn jerrr, baru lega ckit....
hepi besday balqis...moga membesar menjadi anak yg pintar n solehah...comey.....

diana said...

comel nye senyum tutup mata..
heheh

zue @ annaleeya said...

comel baju besday girl... wlupon dah terlewat, tp aunty ucapkan hepy belated beday buat balqis... jadi anak yg baik buat papa dan mama k... jgn nakal2....

p/s : jgn marah2 anje... beselah janji tuh... mmg susah nak tepati betul2.. sabo k...

~~@lyci@~~ said...

alala.. comeynya.. cam pari2..

mamalieyna said...

apa2pun sangat2 comel kak balqis ni tau! ^_^ tu yang haidar suke tu..ngeee...jeles dia kalau tgk kak balqis with boy lain ni..heheh..

issh siapa la gerangan berjanji then tak tepati ni..mmg hangin lah!

mummy_ayu said...

tomei je balqis pose ketap bibir..and love the wings..nak gak pakai kan untuk Iris..but tunggu dia besar sikt sbb kalu pakais ekarang mesti dia tak nak..
and pasal hangin tu..sabar ek..
do something that make u happy...
shopping? ice cream? chocolate?

zurazari said...

maintain comey per qis cam tue...
hehehehe...
nak cubit sikit pipi tu boley??

cha said...

buat la apa pun balQis, semua comel belaka =) aunty pun dah terpikat sama niii.

ibu_Arifa said...

happy belated birtday Balqis.. cantiknyer birthday girl hari tu..ceria jer... mmg sesuai jd model cilik lah balqis nih! pandai pose!!

Fieza79 said...

comel nya Balqis dgn baju ala pari2...cute tp dh nape plak dok ketap bibir tu..sakit mulut kot dia Anje..?

Sricahaya said...

comel balqis ketap bibir..
posing cara baru kot.. :)

zura@iwan said...

ooo...sepupu balqis ler tu....syok kan kawin sm2 dpt anak pon sm2...mcm ai ni...kawin sm ngan kakak..kakak dpt dl..ai duk tggu2 x kunjung tiba lg ni..huhu..

psst; apa2 pon mama..sbr byk2 k..hehe

mama rifQy said...

jangan hangin anjeeee..senyummmmmmmmmmmmmm..ade berite baik yang mmapu buat anje senyummmmmmmmmm..

na da pos da hadiah anjee..petang smalam!

so maybe arini or tomorrow sampe leeee..

senyummmmmm kang jugak!!

ibuayahdamia said...

walaupun bibir mengetip...tetapi tetap cun jugak..hehe..

cantik baju ngan pari2 balqish tu...

[-suziey-] said...

wooooo sabaaaaaa..jgn hangin2..nnti kembung..hehe..:p

balqis mmg ratu posing..fitri sempoi..well macho la katakan..ekeke:p

hmm mmg marah n mls nk kwn ngn org camtu..paling pantang org xtepati jnji n buat2 lupe

az rina a.k.a jaijina said...

semua gamba balqis comei² belaka..owh, sepupu balqis ye..mmg badan besar kan..

~Siti Hajar~ said...

Happy Bday Balqis! Smga jd anak yg solehah, bjaya dunia & akhirat yer...

alahai comelnye balqis, klu jumpa Dalia blh jd geng ni, dua2 suka bergaya...hehe

ayunaufal said...

ala... tomeinye si anak dara balqis ni... geram anty... hepi besday balqis..moga jadi anak yg berguna kpada kedua org tua..

mama rifQy said...

anje; me mmg sangat hepi sal winner conetst suzi..malam td baru berangan2 ngan baba Iqy..bestnyerr dapat kete itu!
tetibe..arini..dapat!!sukeeeee

wan nurul hezrina abd halim said...

gmbr yg last tuh btul mcm mia sara..dia pakai bju yg ada sayap n buat muka cm yg gmbr aqish yg last sekali..hehe

btw hepi buffday aqish dr untie nurul

Mama Zharfan said...

trademark tu hehhhe tomey jer

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.