Followers

Friday, November 19, 2010

♥ Mama dapat Blackberry Percuma & BE Baru Mama ♥

Mama AL AidilAdha....jangan JELES...

Mama dapat Blackberry???nak tau jom scroll down
BE terbaik dari ladang untuk blog ikan bilis cam mama ni...
dapat BE terbaru lagik...tapi kan BE banyak menyebelahi blog Contest mama...
hu...hu...berabad la kalo nak kumpul RM nya...
tapi tetap bersyukur dengan ape yang mama dapat k
daripada tak de langsung...

BE terbaru untuk personal blog & blog contest
yang lain banyak2 tu dah transfer ke ME
kali ni nak kumpul banyak2 sikit baru nak cash out...

ni Blackberry FOC mama...
dapat BE Nuffnang la kengkawan...bukan blackberry betul2 pun
jadik la kan, dapat tajaan ikaln celcom kat blog
suka2 TQ celcom bagi kepercayaan kat blog mama
tapi perasan tak nape kat akaun BE mama tu tak de mention pun
iklan CELCOM ni...ok kengkadang akaun Nuffnang tu lambat diupdate
iklan akan kuar dulu then dalam sehari dua baru akaun tu akan diupdate
tapi kengkawan kena pastikan ikaln tu sentiasa ada walaupun dah banyak kali
kengkawan log in @ log out tapi iklan tu tetap nak menari2 kat situ gak
maksudnya tu BE Nuff la tu tapi lambat update kat akaun...
dah banyak kali jadik camni kat mama, then mama dah dapat agak...

p/s sonotnya dok rumah...ada sape2 jeles tak?

11 comments:

Faryza said...

sy pun ada iklan celcom.tp tak da dlm BE jugak.

Rizziela said...

Macam mana saya nak dapatkan iklan dari Celcom tu? dah try ikut totorial yg mama bagi b4 this..tak menjadi pun

Ciklinn said...

wow byknyer BE..

BIONIC WOMEN said...

ingatkan BB betul tadi..baru nak menjeleskan diri..hahaha

emy/mamasuri said...

BE saya yang makin lama makin berkurangan..huhuhu
syok yek dok umah..
huhuhu

Mama Zharfan said...

jeles2 hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wahh cutilagi ke???
pstt ingat dpt bwekberi percuma betul2 td..tipah tertipu..agagaga

chugie said...

hehe.. igtkan dpt BB betul2 td.. jeles I!

@e_da said...

jeles2.. jeles.. sebab kita kena keje.. pastu BE kita takat tu gak.. hu7huhuhu

mama rifQy said...

anje mmg sentiasa hebat!

ZanaNordin said...

wah.....bestnyer..
makin naik ler earning tu

anje, nak tanya lah
mcm mana anje buat iklan nuffnang tu jadi mcm tu yerk...
buat ler tutorial

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.