Followers

Tuesday, November 23, 2010

♥ Mama Dapat Voucher Free @ Palace Of The Golden Horses ♥

RM0>Celcom Offer: FREE hotel stay & health preview
@ Palace Of The Golden Horses
Ari tu ada dapat sms dari Celcom untuk sertai program Palace Of The Golden Horses
then mama reply la sms tu saje2 nak try
then baru je kejap tadi pihak HOTEL tepon soh datang this weekend
untuk sertai program diorang selama 1 jam
dimana pihak hotel berkenaan nak review @ memperkenalkan Hotel diorang kat costumer
Celcom yang terpilih.....katanya FREE OF CHARGE
so ape lagi mama GRAB la...then dia kata after habis program tu nanti
mama akan dapat beberapa voucher & cenderhati dari pihak Hotel berkenaan
termasuk VOUCHER 2hari 1 Malam
untuk stay kat mana2 Hotel dia yang ada di sekitar
Langkawi, PD & Kajang....kalo nak stay kat Hotel Palace tu pun boley
tapi kena amik voucher 1 + 1 beli voucher untuk satu malam then dapat 1 malam lagik
tapi mama plan nak pi PD jerk.....InsyaAllah kalo tak de masalah
harap2 program weekend ke Palace Of The Golden Horses ni menjadi....
satu family leh bawak 8 orang jerk...
tapi kami pi bertiga je....sape nak ITOT???
Gambar selingan...tak best entry tak de gambo kan...

bulan 12 ni banyak tol plan bercuti....nak pi Genting sebab nak tebus voucher beli dari Amy tu
then nak pi JB bercuti di Lotus Desaru Beach Resort plan SIL
then pi Teluk Batik plan Mommy Mama...
ni dapat plan voucher ke PD...lama tak pi holiday kan...
hu..hu...banyak tol plan nak pi bercuti nya....
harap2 semuanya berjalan lancar seperti yang di rancang Amin....
  • p/s lama tak release otak ni dari keje2 opis yang memualkan....erk...cam orang ngandung plak....

22 comments:

Huda said...

best tu..tahniah2! :)

yantz-yeem said...

kita pon dpt gaks sms dri celcom tu..slau nau celcom bg sms...mls nak layantzzzz hehehe...bestnya anje leh pi coti2x...yg best si aqish la ye...leh jln2...

chekna @ mama ziyad said...

pernah gak dapat call dari hotel tu, few times dah, tp kami malas nak layan.. member kat ofis ni ckp diorg nak trick je suruh dtg, pastu suruh beli membership yg ribu-riban tu.. tp kalo anje nak try, apa salahnya.. mana tau betul2 best..

MamaYatie said...

tahniah..mmg tepat pada masanya nih..gi la release semua tensi2 yang ada..hik3x

LyNn'Azlina said...

bestnya...xpenah dpt pun...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to huda: TQ2 saje nak try je..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to yantz : saje je nak try...kawan kat opis pernah dapat gak dia akan ayat kita sampai soh beli voucher dari dia...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to chekna: ha ah kawan kat opis pernah pi, kami ni tahan godaan camne dia cakap pun tak kan termakan punyer, hu...hu...takat dapat FREE melawat tu kira ok la...

az rina a.k.a jaijina said...

wah, bestmye anje..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to mama yatie: nak pi genting dulu...tapi tunggu papa apply cuti dulu

mummy_ayu said...

ok gak tu...relax2 gie holiday...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to lyn : ramai yang dapat kawan kita pun pernah dapat gak sebab dia pakai card credit....saje je mencuba nasib...

Ena said...

besnyerr..

planning tu pun banayk.. harap berjalan lancar la kan.. :D

ZanaNordin said...

nak ikutttt.....bestnyer..

wah..nak turun jb yerk..
bleh ler calling2..mana tahu ada rezeki boleh jumpa aqish plak...hari tu masa gatsby jumpa anje jer

Cik Jue said...

jue pun pernah dapat kat sunway..dia orang punye sampai meleleh nak suruh beli vocher dia tapi taklah beli..tapi kita masih dapat tiket percutian yang dia org kasi free..masa tu cik jue dapat hotel kat pinang...tapi tak dapat tebus sebab tak dapat pergi sana buget kurang time tue..
pergi le anje...untung dapat free voucher....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to azrina: saje je nak torai

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..bestnya..bawak lah eliss sekali..hikss :p

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak ena: tu la ramai sangat yang plan janagn last2 tak jadik plak kan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ayu : tu la nak pi rest2 ni

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to zana: InsyaAllah kalo jadik leh la kita jumpa k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to cik jue: kami nak voucher free tu je yang lain tak layan pun, kami ni tahan godaan, tak kan cair punyer kalo bab2 promote soh beli ni

[-suziey-] said...

anje...remember kes yg kita kena tipu rm2k haritu pasal 1 club tu? yg n3 kita tuntut hak kita tu..nila club nya klu awk nk tau..better jgn terjebak..dorang mmg mcm pakai ayat manderem jek..susah mau tolak.. just be careful ok

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.