Followers

Thursday, November 11, 2010

♥ Minta Maaf Ye ♥

1st sekali nak minta maaf kat pemenang yang masih lagik tak terima hadiah
untuk contest suziey.com Baby In Baju Raya
untuk 2nd winner mama taja hadiahnya...
hadiah mama dah balut, tak tak hantar lagi sebab nak hantar sekali dgn hadiah GA mama
mama tengah tunggu hadiah GA untuk eima yang mama tempat kat Jemari Art
hadiah GA untuk Mumum dah ada...mama dah masukkan dalam sampul
pos ekspress so kalo dapat hadiah GA dari jemari art ari ni
petang ni mama pos semua hadiah k
kalo tak dapat mama pos esok, sebab deal denganjemari art semalam dia hantar
so maybe hari ni leh dapat...last minit mama tukar hadiah eima..
mula2 mumun dah pilih Frame, tup2 eima pun nak Frame gak
then after that eima terpaksa pilih Card reader sebab Frame tu mumum nak..
tapi demi memenuhi permintaan eima tu mama tempah satu lagi Frame untuk eima
harap eima suka k...alang2 dah tempah eima punyer
mama tempah mama punyer jugak...
nanti kalo dapat hadiahnya tu mama publish k...

so ada 3 hadiah
untuk Suzie, Fara & Mumun...
sorry ye lambat sikit...
nyum2...saje je nak bagi kengkawan terliur...
kami kat opis suka wat kenduri makan2...bos plak sporting layan sekali
kawan mama amik mangga kat rumah mak mertua nya
mama plak tukang wat pencicah mangga...
nyum2 sedap tau sape2 yang mengandung ni mesti mengidam mangga kan
pencicah kicap + cili + gula...
wah sedap tau...nak tau...papa suka makan mangga ni tau
papa memang peminat TEGAR mangga
tapi papa suka yang muda2 cicah dengan garam + kicap..
(sorry gambo senget lupa nak rotate)
  • p/s ari ni tak sihat la...sakit tekak...rasa nak demam pun ada...

16 comments:

mama rifQy said...

tak sihat badan + manggaa sgt sinonim!ahaksssss..ade ape2 ke??

mummy_ayu said...

cedapnya..nak gak..cikit cikit...

Huda said...

sedapnye mangga tp sy x suke makan masam2 :)

♥sYiLaSyiRa♥ said...

huwaaaaa.....sedapnya mangga tuh...sgt2 terliur...

Mama Zharfan said...

tq yer anje :)

Ena said...

sedapnya mangga tu.. hadoiyaii..

Nad @ MamaZakwan said...

huiyo...!tu org tak ngandung pun ngidam tgk mangga tu, hhehe..

Sricahaya said...

terliuar tgh buah mangga tu...

mama tisya said...

kita suka mangga manis tkpn yg madu..yg amsam2 tk suka..dlu time pregnant pn tkde mkn mangga mcm org slalu ckp,org ngandung suka mkn masam2 tp kita tk suka

maslinamansor said...

memang musim demam sekarang nie... jaga kesihatan yer anje..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sedapnyee pelam muder
gulpppp telan air liurrrrrr

[-suziey-] said...

wooooo mangga itu xtahan..mmg terliur wlaupn xeknen...huhu..

ok xpe nnti ade masa pos ok..utamakan yg penting dulu :)

nk demam ke..mkn ubat ok...nnti klu awk demam sian balqis confirm menjangkit...aQeel pn tgh demam..huhu..

ieda said...

wahx3 x tahan tgk mangga tuu cicah kicap ..
hermmm kalau mangga mude lagie ... x tahannnnnnnnnnn erghhhhhhhhhh

sarah-najwan said...

akak mmg suka colek wey..kecur air liur..

p/s: tq anje pasal nuff tu..akak meting hari ni..tadi baru buka n nmpk dah ada...tqvm...jasamu sgt2 akak kenang..

missrivebell mumun said...

mcm tu ker ceritanya..
takper kak..
mumun xkesah pun lmbat2 pun..
tapi mangga tu betull2 menggoda! haha

Farra Dhelina said...

kecur air liurku! adeii

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.