Followers

Tuesday, November 30, 2010

♥ Our Holiday At Palace Of The Golden Horses Hotel ♥

Ape mama Holiday kat Palace Of The Golden Horses??
jangan mimpi la k, bukan holiday pun kami kesana atas jemputan dari hotel berkenaan
entry tentang jemputan tu leh klik link kat bawah ni k
http://damiaqish.blogspot.com/2010/11/mama-dapat-voucher-free-palace-of.html
mula2 mama tak mau pegi sebab takut tipu je semua tu
tapi pagi sabtu tu papa ajak pi jugak, sebab nak tau ape bendanya tu
lagipun tak jauh dari rumah kan leh la pi kejap
acara bermula dari pukul 11.00 pagi sampai 12.00 tengahri menagmbil masa selama 1 jam je
jom baca citer seterusnya...rugi kalo tak baca tau...
hotel tu macam Istana k...sangat teruja besaq giler
bilik paling murah kat situ RM780 per night
paling mahal RM19k per night.
perh.....tak tercapai dek bajet k....mahal giler....

mula2 ingat sampai lambat sebab tak tau hotel tu kat mana...
rupenya terawal 10 minit plak, kelako betul la..
sampai je pi parking kete RM6 per entry
pastu kami ke kaunter register...
lepas isi form kami didatangi oleh seorang staff dari hotel tu
dia bawak kami pi minum2 dulu after minum dia perkenalkan hotel tu kat kami
kira dia ada promote untuk jadi beli LOT bilik kat hotel tu...
citer pasal tu mama tak mau story k...nanti panjang berjela plak entry ni...
lepas penerangan tu kami dibawa pusing2 kat area hotel tu
kami pi bilik hotel tu, perh...memang cantik gilos k...
kat situ macam2 ada k, gym, sauna, garden, health check up
after round tu kami amik kesempatan snap2 pic kat situ...
jom tengok hasil tangkapan itu...
anak dara yang sibuk nak bawak jugak teddy bear nya...
kat sini kebanyakan penyewanya dikalangan VIP & VVIP
ada gak pelancong luar, banyak event kat sini
conferrence pun ada gak wat kat sini...
balqis suka snap pic kat tangga hotel ni...
asyik2 gambo kat tangga je k...
mama & balqis...kat lobby time ni...
kat tangga lagik, besr3 tak tinggal k...
lagi & lagik kat tangga jugak...
lepas jalan kat dalam hotel tu kami ke luar hotel plak..
terkesima sebentar tengok panorama hotel tu...
cantik & bersih k...anak dara yang suka wat aksi jelir lidah tu..
mana la dia belajaq wat lagu tu
jom tengok gambo2 kat area hotel tu plak k
ni tempat Health check up...
check up pagi tengahri dah leh dapat result k...
ada makmal sendiri...
ni gambo anak dara bermanja2 dengan papa nya...
balqis takutkan kuda besaq tu....
kat sini banyak patung kuda k dah nama pun golden horses
sekitar luar hotel....sangat cantik k....
layan gambo lagik k...


anak dara ni agak moody bergambo...
tu je pic yang berjaya disnap...
lepas diskusi tu kami dapat Voucher FOC 2 hari 1 malam untuk 3 hotel terpillih
wah betul la tak tipu tau memang dapat k
sib baik pegi kalo tak rugi jerk...
then papa tanya nape kami berdua terpilih..
kata pihak hotel tu, CELCOM yang bagi nama kami berdua sebabnya
papa tak pernah delay bayar bil Celcom...
kira penghargaan dari Celcom la ni...suka2
then untuk semua voucher yang kami dapat tu....celcom dah bayar kat hotel tu
bukan hotel tu bagi free2 je k...kira kami ni pengguna TEGAR CELCOM
so antara ketiga2 lokasi yang diberikan kami pilih ke PD
valid voucher ni 2 month je k...
buka itu je kami dapat ada lagik k...
dapat Voucher Health Check Up plak...
Mama @ papa leh wat check up ni...
kena wat appoitment dulu untuk wat check up tu k...
cadangnya minggu depan nak pi wat...
takut gak ni dah lama tak wat...
then
dapat voucher makan2....haq ni tak mau claim la...
hye, voucher beli dari amy ni pun tak pi lagik....
ni tengah plan nak pi holiday short time...dah la time cuti sekolah ni
sure fullhouse punyer kan...kena pi time hari biasa la jawabnya
tu pun kalo ada kosong lagik...

***Mama tak submit pun entry contest Suziey & Kak Ina Mom Guess tu...***
tenet sini problem, dah la dengan payroll problem surver down
last day nak submit entry contest tenet plak tak leh bukak....
rasa nak nagis pun ada.... sedey tau mama wat dalam Video Movie Maker je
dah tengok semua entry2 best2 belaka, kalo mama join sure kalah punyer
erk...mengalah sebelum bertanding???antara entry yang mama suka
Amy a.k.a Mama_Tisya superb la amy cantik entry tu,
mama Zharfan memang senior bab2 entry kreatif ni
then eliza punyer pun best ada kelako nya, Naa a.k.a Mama Rifqy
sure suziey pening nak baca & pilih winner kan...
tak de rezeki mama nak join
tapi Alhamdulillah mama dapat Voucher Free dari CELCOM ni...
terubat jugak rasa FRUST tu....
so All the best untuk semua contestant

p/s moral of the story, jangan wat keje last minit, tup2 tak leh submit entry contest, sape yang rugi???

26 comments:

mama rifQy said...

waa..anje..mmg rzeeki..best kan kat palace of the golden horses!!an pnh g skali je..mase annual dinner ptpl 2 tahun lepas..kat sane..mmg superb laaa!! bagus la celcommm! appreciate customer!!

then sal GA..sian mama balqis..takpe laa..xde rzeeki..patut pon..xde.penat na godek2..mane entry anje! aal..na punye biase2 jeee..org lain lagi best tauuuu!!xpe/..xpepon rezeki kan??

[-suziey-] said...

exactly kita dpt yg sama..ni la kes yg kita kena tu..dia mcm2 pakej ade..nk pomot hotel dia tu..ape pun hati2 ok..

MRS. K said...

nanti cuti2 PD lah ek.. dapat dok hotel free lagi kan

cik puan akish said...

tak dapat g sendiri..atas sponsored pon ok la anje...wow!!!!mmg sonot dpt mender2 free neh...=)

apepon..balqis...geram auntie tgk tau...ade je pose dia tau...muahh sket utk balqis..

mummy_ayu said...

wah..best tu..ayu dulu pernah dpt call mcm nie..dr hotel mana tak ingat..tapi tak pegi sbb time tu keja hotel..plus didi busy...

psttt..ayu pun tak hantar entry contest susiey tu..and kalu antar confirm tak menang sbb yg lain semua lagi best2..

mama tisya said...

wah best dpt cuti2 free..kita pernh pegi dinenr kt hotel palace ni..mmg best...bkn senang nk msk saje2 kn...tp psl anje dpt tu mmg kita pernh dpt tp kena dgr penerangan tp mmg akan dpt voucher free...cz die nk soh kita jd members tp byaran bole tahan mhl...tp kita dgr je la sebab nk dpt free cuti2...ekkeke..kita dh 3x dpt ...1 bg kt parent..die p pd..2 lg kita p ngan hubby & kwn2 kt swiss garden..mmg best


alahai sedih gk dgr psl contest tu..tkpela ada rezeki bole join lg..tula tkleh wt lastminute kn..kita pn riso gk kot tenet down ke...saper la bertuah dpt adiah grand tu..smua kreatif2 belaka

ieda said...

waaa seronoknya x sia2 ke hotel tuu .. banyak yg dpt nie ..
selamat bercuti lah .. pilihan ke port dickson adalah terbaik .. tmpt nie dah cantik skrg nie :)

Liza said...

Best dpt free... Liza penah dpt camni gk dulu... b4 dia bg free dia promote travel package dia dulu.. lps 3 jam promote, kami dpt la free 3d2n kt mana2 hotel terpilih.. tp kan... mlgnya.....bila call asik kata penuh jer...sampai habis tempoh 2 bln dia kasik...huhu... so moral, booking awal2..

Mama Zharfan said...

me pun pernah gak attend promo yg jenis gini kat palace of golden horses ni..tp last2 diaorg paksa me jd member health club tu..tensen sungguh..tp me tak amik sbb tak mau lah byr ratus2 sbln ..tp siyes, cantik sgt hotel ni :) sempat gak me snap pics zharfan--time tu zharfan kecik2 lg pun -that was few years back :)

yantz-yeem said...

tahniah anje...bulan nie byk balqis menang GA n contets yea...syukran ...tahun depan leh pulun lagiks...bestnya dpt voucer free kan? wah mesti best gilak masuk hotel 5 bintang tuuuu....x penah lagi pi sn...

az rina a.k.a jaijina said...

wah, beshye..siap dapat free penginapan lagi, kelas..

erm, nmpknye can nak dapat voucher free tak de maknelah..CELCOM line ni dah barring dah..

wida said...

wah bestnya.sy pon pengguna celcom ni..hehe

LyNn HaMzAh said...

syoknya dapat voucher...selamat bergumbira la nanti kat PD yer...hehehe...

chugie said...

wah..syoknye, dapat voucher free. DUlu memang banyak call untuk dpt free voucher ni, tp kene lah attend syarahan die dulu..

emmm memang best pun POGH ni.. pernah pergi sekali je kat situ, time company hubby buat dinner.. memang gah!

Cik Jue said...

mam janganlah sedih tak de rezeki kali ni..tapi lain kali mesti dapat...

.::Lynn::. said...

bestnya

maslinamansor said...

leh la makan angin kat PD cuti2 sekolah nie kan...

p/s: mamazarfan memang kretif, kan. Suka :)

waRDah @ QiQi said...

eh3x... ayah wardah pon dapat yg same jugak laa....

kitorang pegi last saturday.. :D
memang best!!

Nana said...

kita penah gak
ada org call kata dapat voucher mcm ni
kat sini juga la hotelnye dia suh dtg.
tp sebab malas nk g sebab takut kena tipu kan...tu yg xpernah layan call agen2 yg kata dapat voucher seme ni hehee
alamak xanta ek contest tu..adiah gempak tu..
xpela...nanti cuba contest2 lain plak ek

LyNn'Azlina said...

bestnya...i yg rsa nk pakai line celcom jugak..xrugi try kan nk tahu betul ke x...

nieda said...

owh, maknyanya dpt free gift mcm tu tak tipulah yer. husband nida kerap juga dpt jemputan golden horses ni tp mmg tak pernah ambik port. sebab kawan husband bgtau, selalunya dia akan bg tapi mesti ajak join apa2 utk keluarkan duit kita. itu yg x penah ambik port pun.

Ummi Salsabila said...

nmpk palace golden horses terus click.

awk join palace club ke?
last few mon,pihak hotel ini call sy.suruh dtg.rupanya dia ajak join club dia.ada byran bulanan.bg jugak voucher yg mcm kat atas tu.

so,kami ter'join jugaklah.tiap bln kn buat payment.mcm beli kete pula..adei! hehe

MamaYatie said...

hotel ni memang BEST!! pernah gak merasa duduk sana 3 hari utk Seminar + Annual Dinner company lama..

atty's said...

kty pun ada diaorg kol..suh dtg hotel tu

tp masa tu along keje , mmg tak dpt ler nak pegi ngn along, pergi ngn anak2 tak boleh lak , wajib kena ada suami katanya masa tu..

besh dpt voucher free.sapa nak kasi kan..

zurazari said...

waaa.... best nyer...
jeles zura tau...
da lamer tak nyinggah sini sejak sibuk lately nie=)) tau2 dier p holiday... hehehe zura esok pun cuti tap nak p penang jer=))

ummiaqeef said...

pernah dpt call dr juga selected dpt voucher ni. dia suh check up dulu kat palace of golden horses tu then ade taklimat skit. tp mls nk pegi takut tipu..hihi...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.