Followers

Friday, November 5, 2010

♥ Pembunuh Along Spoon Di bunuh Sampai mati ♥

Selepas 11 tahun kes pembunuhan Along Spoon berlaku, Ketua Hakim Negara sebulat suara menjatuhkan hukuman gantung terhadap tertuduh, Lans Koperal Mohamed Ya’cob Demyati. Keadilan masih ditegakkan walaupun mengambil masa yang panjang, kami pasti keluarga Along Spoon gembira dengan berita ini.

Imbas kembali, ketika kami berumur sekitar 11-12 tahun, lagu Rindu Serindu Rindunya menjadi topik hangat sesi gitar bersama rakan-rakan. Ketika itu, kemunculan band-band tangkap leleh seperti Spin & New Boyz memegang industri muzik negara di mana peminat mereka rata-rata datangnya daripada mereka yang sudah pun berumur 20+, sekarang.

Kematian Along Spoon menjadi berita gempar dengan motif pembunuhan berunsurkan cemburu buta. Akhir kata, sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah Along Spoon.

p/s sumber Oh Bulan

5 comments:

Ena said...

dulu memg minta sangat ngan kump spoon nie.. tup2 "pergi" dengan cara tu.. kesian.. Al-fatihah buatnya..

Nana said...

bagus...dapat hukuman setimpal dengan apa yg dia buat..
ingt lagi mula2 dulu kan bapak dia xbole terima kenyataan anak dia dah mati bape lama kubur tak bernisan..

Zezebel said...

Akhirnya...keadilan muncul juga.

Adlina Husaini said...

a'ah mama, time tu kita sek rendah kan..
ni baru kat dunia..kat sana nanti adeh takutnya balasan Allah..

[-suziey-] said...

what u give u get back..

p/s: dh tukar font ek? rs mcm lg clear nk baca..heehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.