Followers

Friday, November 12, 2010

♥ Perubahan pada Syarat Contest ~ Diperluaskan ♥

1. Wajib menjadi Follower blog berkenaan
2. Add Blog http://damiaqish.blogspot.com/ dalam bloglist anda

3. Dalam Entry WAJIB upload banner contest dan pastikan ianya di link semula ke entry contest
(no link back will be disqualified)

4. Wajib Mention Nama2 PENAJA Contest dan pastikan ianya di link semula ke blog penaja berkenaan


5. Terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 4 tahun
(kanak2 yang lahir dari tahun 2006 ke atas)contest bermula dari
9hb November 2010 sehingga 20 December 2010.

6. Hanya tajuk dibawah je yang diterima
 "Birthday Contest By Mama_Balqis"

7. Upload hanya SEKEPING gambar anak anda bertemakan Birthday Party nya yang LATEST, boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit & studio photoshoot

8. Contest ada 2 kategori iaitu:

A ~ Birthday Girl @ Boy perseorangan @ Ngan Adeq Beradeq (kalo celebrate sama2 tapi hadiah dapat 1 je k)

B ~ Birthday Girl @ Boy With MOM @ DADDY
 (tapi hadiah untuk Mom jugak k)

contoh mcm banner kat atas k...sorang blogger leh join 1 kategori je k Gambo WAJIB Nampak KEK

9. Sila buat sedikit UCAPAN untuk Birthday Girl Mama "Damia Nurin Balqis" dan dalam entry WAJIB mention Contest dianjurkan Sempena Birthday Balqis Yang ke 3 tahun

sila nyatakan sekali:
Nama Anak,Umur & Tarikh Lahir Anak

10. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ni

p/s Perubahan yang dilakukan adalah pada ayat2 yang bertanda warna HIJAU diatas k...yang lain pakai syarat lama...so nak bagi ramai join mama ubah sikit

5 comments:

mama rifQy said...

ooo..ok ok! Tapi still xleh nak Join.hahahha,..xpe xpee! kite join yg black n white!!

Sricahaya said...

leh la join..ari ni bezday umairah.. :)

Ena said...

kena godek pc cari gambo yg bersesuaian.. nak join jugak nanti..

Faryza said...

wee...tq kak anje..request sy berjaya.eheheh

Mama Zharfan said...

me nak join ;) sbb due date lmbt lg, so belum cari pic yg sesuai ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.