Followers

Friday, November 12, 2010

♥ Peserta Baby In Black @ White & Birthday Contest ♥

Selamat pagi....yey esok cuti...pagi ni hujan kalo dok rumah tidok kan sedap
ok ari ni mama nak update senarai peserta yang dah join Contest mama
tak ramai yang join...so tiada cabaran semua peserta leh la dapat hadiah kan...
tiap2 minggu mama akan update senarai peserta yang telah LULUS T & C
so jom kita tengok...

So ni semua peserta untuk Baby In  BLACK @ WHITE Contest


ni plak peserta untuk Birthday Contest...
ada 2 orang je...tiada pencabar untuk boy...

sape2 nak join masih banyak masa lagik k contest akan tamat pada
20 December 2010
so semua senarai kat atas tu mama wish Good Luck k..
nak join dua2 contest sekaligus pun boley k

p/s ari ni tak sihat la...malam tadi makan ubat batok, pagi ni dah lalok...hu..hu...

11 comments:

MamaYatie said...

anje, kalo satu keping gmbr ada 2 anak boleh tak?dia org celebrate besday sama2 sbb dekat2..

Faryza said...

alaa...smua pic amir byk ngn daddy yg cantik2.mama nye amir tunduk bawah.seorg mmg tak la sbb br 1 thn kan tak pandai lagi.hohoho
tukar syarat la kak anje.kekekek

Ummi AmnaAmzar said...

Ummi dah join tp gmbr xde kek...hehe..nnt ummi letak gmbr yg ade kek ye...tp xclear sgt muka, sbb gmbo jauh

Huda said...

rasanye bukan x rmi join anje, due lambat lg kut..hehe..depa tggu smpi nak due baru join :)

mamalieyna said...

lmbt lg due date..nnti sure ramai join tauuuu! termasuk my arif,,,hehe..weekend bleh la join! ^_^

mummy_ayu said...

Anje..yg pic buzzday tu..tunggu lepas buzzday Iris..yg white tu..jab cai pic jab..nak join!!
dua2 nak join!!

eima said...

bila ni nk join...tgu cari gambo dulu ek...

Ain said...

nanti nak godek2 gambar kalau ada...

wan nurul hezrina abd halim said...

gmbr tak clear tuk buffday..nk join sbnrnye..tpkn kalu org lain wat contest ni aqish msuk ltk gmbr buffday mesti mng..dngn sayapnyer,ngan gmbr clear...hehe

eT said...

nk join gak...
ngah carik gambar ni ha...
xberjumpa plak gambar itam putih...ish..ish...

Help protect all women! Fight Cervical Cancer!

Get the Nestle Walk event at Taman Tasik Titiwangsa

Want to win double prizes?

Do something! Stop Child Abuse Now!

mama rifQy said...

na mmg nak join..pilih2 gambo..yg besday xleh joinn..qy xsampai 1year lagih..baru je niat nak join dua2!hahaha..xdo rezeki..Tunggu ya untuk na joinnn yg black n wite itu!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.