Followers

Thursday, November 25, 2010

♥ Selalu Dapat Email Cam Ni ♥

Mama selalu dapat email camni, ape pandangan kengkawan?

Cuba kita buktikan  benar atau tidak . 

 إِنَّكَ لَمِنَ ٱل
ۡمُرۡسَلِينَ ( 3 ) عَلَىٰ صِرَٲطٍ۬ مُّسۡتَقِيمٍ۬ ( 4 ) تَنزِيلَ ٱلۡعَزِيزِ ٱلرَّحِيمِ ( 5 ) لِتُنذِرَ قَوۡمً۬ا مَّآ أُنذِرَ ءَابَآؤُهُمۡ فَهُمۡ غَـٰفِلُونَ ( 6 )

Innakala minal muslimin  a`la siratil mustaqin tanzilal azizir rahim.Litunzira qaumamma unzila abauhum fahum ghafilun.


Tolong kirimkan ayat dari Surah yassin ini minimam kepada 13 orang insyallah  2 jam kemudian kamu akan Mendengar khabar baik,


demi allah dan jangan dihapuskan ia sebelum disebarkan yaa..


Kita bagai berdoa ke sesama muslim;)     bismillah....

13 comments:

zura@iwan said...

walallahualam kan....apa2 pon niat itu penting....

Cute MuM said...

tak tahu lah.. tapi me selalunya ignore jer email camtue..

Cikbelog said...

selalu juga dapat emel camni dan selalu juga konpius nak 4ward ke tak sebabnye ada sesetengah emel tu siap bagitahu kalau tak foward nanti dapat bencana malang...heeeeeee~

~Siti Hajar~ said...

sy sllu abaikan saja, ayat2 tu kdg2 xbtl pon, kira mcm msj berantai la ni, sy nasihatkan Anje abaikan ajalah, klu psl panjangkan ayat ni kita dpt luck, baik kita smbyang mintak doa utk luck...wallahualam..

sarah-najwan said...

zaman dulu surat berantai..skrg zmn ict..bantai emel berantai..satu lagi sms berantai..huhu

xkoser nak layan..semua Allah yang tentukan..bukan pasal tak forwardkan mende alos tu..

banyak keroje lgi nak fikirkan..betul tak anje??

eT said...

urmm...email utk kebaikan xder salah pon...
tp setakat minta sebarkn ok la...
tp kalo ada bau2 ugut kalo xsebar nnti kn musibah la apa la..xsesuai ok...huhu

mama rifQy said...

tak tahu la anje! hehehee

ibu_BatRiSya @wardah said...

slalu gak dpt email merapu...

anje, td kite ade email tya something..hikhik

[-suziey-] said...

ni dalil palsu..ulama sesat mana plak yg create bende ni..mcm dia plak Tuhan yg tau lps 2 jam akn dpt kabar baik..jgn disebarkan..bole menggugat akidah kita as muslim..
xde satu pn nas or dalil sah yng menentukan kena hntaar kpda sekian bilangan org..sume tu karut..mmg xde pn dlm alQuran dan sunnah..

mamalieyna said...

ignore je...!

ZiE FAUZi said...

tak pernah dapat lagi email jenis lagu ni.. kalau dapat pun maybe buat tak tahu jer.. ye la, camana la dia leh tahu lepas 2 jam sebar akan dpt berita baik.. berita baik ke, buruk ke, tu semua keje Tuhan.. ye x...

Cik Jue said...

saya suka sangat lah...

http://anna-jueanna.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

ch@ said...

wah... dulu surat berantai, pastu email berantai, laaa niii? entry blog berantai juga ke? canggih sungguh laaa...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.