Followers

Monday, November 8, 2010

♥ Senarai Penaja Contest Terbaru Mama ♥

Dengan ini mama nak perkenalkan Senarai nama PENAJA Contest mama yang akan diumumkan esok
banyak kali nak umumkan tapi asyik delay je sebab masalah yang tak dapat dielakkan
so contest bersempena BIRTHDAY BALQIS yang KE 3 pada 13 OKTOBER 2010 (dah lepas pun)
TQ mama ucapkan kepada semua penaja yang sudi taja hadiah yang best2...
ramai2 join k....hadiah banyak & meletop2 ni...
ada 2 contest yang akan dibuat...kira penutup CONTEST untuk Tahun ni la...

1 botol susu WEEGO worth RM70 ~ Baby
Mama3H
http://hasya-hana-hadif.blogspot.com/
~ 1 Helai Baju & Seluar Untuk Pemenang ~ Baby




http://jaijina.blogspot.com/
~ 3 Helai Baju untuk Pemenang ~
~ Baby ~
http://alyaonlineshoppe.blogspot.com/ 
~ 2 Diaper Bag Untuk Pemenang ~
~ Baby ~
2 kali sudi jadi penaja contest mama
Jemari Art http://jemariart.blogspot.com/ 
~ Diskaun Frame untuk Pemenang ~
Blog Online yang dah 2 kali dengan Rela Hati jadi penaja Contest mama...
Take Me Home http://bawakupulang.blogspot.com/ 
~ 3 Helai Baju Untuk Ibu Kepada Pemenang ~
~  Ibu ~
~ Cenderhati untuk pemenang
~ Baby ~

Create your own banner at mybannermaker.com!
~ Wall Sticker Untuk Ibu kepada Pemenang ~
~ Ibu ~

So kengkawan semua jangan lupe join k...
  • p/s hadiah untuk contest mama yang lepas boy's category still tak dapat lagik ek?mama akan follow up lagik dgn penaja sebab penaja jauh diperantauan....so anything mama mention k

23 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

waduh anje sedap btul adiahnyer..nak join nnt k.pape inform..harap tak terlepas peluang nak join..

Sarah Syazwani said...

salam perkenalan

ieda said...

wahh banyaknye penaja ... boleh tahan nieh :)

MRS. K said...

pergh.. ni betul-betul holiauww...

mama tisya said...

wah byk penaja..tp byk utk baby so next contest utk baby2 je ke?

zahidah dihaz said...

hopefully saya sempat join....sekarang tengah minggu exam ni...huhuhuhu

Huda said...

glamer2 hadiah2nye :)

mama tisya said...

ok insya allah kalo ada gmbr sesuai kita join..support contest kwn2...

**dress tisya tu bli kt OU brand disney tp time tu ada promo buy 1 free 1..yg lg 1 dressnye yg die posing kt swimming pool tu..kiranye dress tu dua2 jenis yg bertingkat

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...ramainya yg sudi jadi penaja hadiah
beruntung ler...

[-suziey-] said...

wow menarik..byk penaja :)

Mama Zharfan said...

ramai penaja tu..best2 :)

me belum dpt hadiah for my lil ariff tu...penaja jauh yer..

Ummi AmnaAmzar said...

ape lah contest nyer ye...xsabo nak join ni...tgk hadiah sgt teruja...hehe

EiJa ZaQuaN said...

wah mesti akan joint punye..bestnye dpt ramai penaja n hadiahnya pun menarik sume..:)

mama rifQy said...

best ngat!!!!!!!!banyak hadiah !! nak!!!!!!paling suke botol weego..!!ape ek contest ini??

Hezesuze said...

wow! ramainye penaja...mesti bsh contest nie kan huhu

eRiNsZ said...

waww sangat mabelles

shi3la said...

wahhhhh meriahhhh nyerrrr...sarat ngan penajaaa...mesti best nehhh...

haszuraidah ishak said...

wahhh..ramainyer..tak sabar nak join contest ni..hehehe

ade award utk anje..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/ada-harapan-ni-nampaknyer.html

cha said...

banyak penaja, makanya banyakla pemenang... huahaha meriah, bila rezeki aiii nak buat pulak niii. erm... tunggu laptop baru la :D

Liza said...

Wah..bestnya. Apa la contest nya yer?

chekna said...

wah.. contest lagi ye.. best nih!!

zurazari said...

waaa....
menarik nyer...
caner nak join nie??
tak penah celebrate besday adam lagi=((

Ummi Danish said...

best nya hadiah.... nnti join la

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.