Followers

Wednesday, November 24, 2010

♥ Snap, Send & Win Birthday Celebrate ♥

Mesti ramai yang dah tau pasal contest
SNAP,SEND & WIN BIRTHDAY CELEBRATE by Dryper's
mama ada join Contest ni tapi tak de rezeki untuk menang
tak pe at least mama mencuba kan..
tahniah untuk semua baby2 tomei yang terpilih
salah satunya kawan mama Yana a.k.a Baby Ibu..

contest ni leh join via email @ sms jerk...
senang bangat k just send gambo anak ke dryper's ni...
jom kita imbas kembali aksi2 Balqis & sepupunya berposing
untuk join contest ni...
Balqis tak pakai diapers dryper's ni, pinjam sepupunya punyer
tu pun size XL balqis pakai size M je kalo Mamy Poko...
contest Mamy Poko pun mama ada join
tapi tak de rezeki, Wansteddy salah sorang pemenang untuk contest tu
dapat tiket bercuti 2hari 1 malam di Bukit Merah beserta duit cash RM500
bestkan tahniah untuk wants...

macam2 aksi balqis wat....
tapi tak de rezeki nak tambat hati juri....
jom tengok aksi sepupu balqis plak

Hero ni memang suka wat aksi ganas2 tau...
terkekeh2 kami gelak tengok aksi dia...
so sproting tau, papa yang ajar fitri wat aksi2 ni tau...

tak leh tahan dah macam gaya aksi fitri dah macam ahli sumo...

namun tidak berjaya jugak mencuri hati juri...
so after that kami wat la Birthday Party sendiri at KFC

Lil Hero & Lil Heroin
Balqis lahir tanggal 13 Oktober 2007
Fitri a.k.a sepupu balqis 22 Oktober 2007
Mama + Abanglong mama kahwin sama2...
so dapat baby pun sama2...
Birthday Girl
Birthday Boy

mama suka join contest dunia luar blog jugak, tak salah mencuba kan...
mana tau ada rezeki leh menang, bulan lepas time amik hadiah balqis atas kemenangan
dalam majalah Mami & Baby mama ada submit beberapa penyertaan
untuk contest2 yang ada dalam majalah tu
hope sangkut salah satu then ada rezeki untuk balqis...
ni salah satu kemenangan balqis dalam majalah Mami & Baby


gambo yang dipertaruhkan...

ni plak contest kemenangan mama...
dapat Diaper's PET PET
kengkawan pun jom la rajin2 join contest, hadiah2 nya best2 tau
kalo dapat percutian lagik syok....
untuk refresh entry2 kemeangan tu leh klik link kat bawah ni k

20 comments:

Me_Lina said...

anje... for next year ada lg ker? alya's coming birthday is on 11 January... kot la sempat nak join.. ehehehhe no sgt cantik 11.1.11...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to me_lina: rasanya tu untuk tahun ni je...sayang nya tak leh join baby u dah la tomey kan

Izan Ishak said...

anje...dah 3 tahun pun balqis ngan firi ye. bam bam nye fitri tu. geram tgk dia...siap pacak2 rambut plak tu!

Ena said...

wow bestnyer.. dapat p Bukit merah.. bertuahnya dier... akak terlepas contest tu la... tak perasan pulak.. uhuhu

Mummy Zara Sofea said...

sy pun penah join, tp xmenang..
mami baby tuk , zara penah menang, tp punyelah jauh nkg ambil hadiah tue, last2 xpgi pun..burn cmtu je..

kayyana said...

wah rajin sungguh anje join contest.. yelah..damia pun comel.. confirm2 bleh menang. hehehe... takpe.. cube lg k... tp damia memang cute... erm.. mcm amani...

zue @ annaleeya said...

bertuah balqis.. byk tol menang.. tahniah...

tembamnya sepupu balqis tuh... debab tol.. geram tgk...

BIONIC WOMEN said...

huhuhu..saya x pernah ag join kontest nih, anak saya x suka bergambar..huhuu ..1 kerugian besau, jarang sesangat jumpa gambar yg cantik

e.l.i.s.s.m.i.e said...

best jugak join contest2 ni kan :)

Nana said...

rajin anje join contest2 tu ek
xpela..ada rezki lenkali
mana tau menang kan

cik puan akish said...

balqis nehhh!!!!!pandai posing la..!!!!geram tau auntie....mmg cunnn!!!

~~@lyci@~~ said...

tingin nak join contest drypers tu, tp smpai tahun ni jerkan.. besday adam taun depan bulan 2 huhu..

Cute MuM said...

rajin join contest yer.. me nak join, tapi asyik lupa cuci gambar.. huhuhu.

ieda said...

rajinye joint contest .. akak teringin tapi x sempat selalu .. nak BW punn curi2 masa .. huhuhu

x der rezeki namanya tuu kan :)

~Siti Hajar~ said...

sy pun join contest tu tp nmpknya sama la kita xde rezeki kat situ..huhu

tiefazatie said...

wah!!cumil2!xpe..cuba lg nt sis..hee

mama rifQy said...

ensem n comey!!sesuai

[-suziey-] said...

gigih anje join contest2 tu..insyaAllah akn ade la yg sangkut..klu rezeki xkemana

MRS. K said...

hahaha.. kelakar betui dak fitri tu..

takpe la yang, belom rezeki lagi

Wansteddy Tales said...

google2 jumpa entry ni. trimas anje. Semoga murah rezky anje dan berpeluang menang pulak lain kali. myb thn depan pn dorg kan anjurkan lagi contest sebegini. ralat juga. kalau x, leh jumpa anje in person :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.