Followers

Thursday, November 18, 2010

♥ Terharu Biler Blogger Buat Special Entry Untuk Mama ♥

Entry Auto Publish
Puan Tanah Sedang Bercuti...Syok dok rumah k....

Alkisahnya gini...kat blog mama kan ada tutorial untuk Add Ads Nuffnang kan
bagi yang telah berjaya wat Thru Tutorial berkenaan Tahniah k...
usaha lagik biar kebawow sikit BE kengkawan semua k...
ok B4 this mama pernah tolong someone blogger untuk Add Ads Nuffnang ni
then Alhamdulillah blog beliau berjaya mendapat 3 BE sekaligus...
so this time mama ada tolong sorang lagi Blogger untuk add iklan berkenaan
mama suka je tolong orang len tapi after office hour la
biler time mama tunggu papa pick up mama wat la untuk kengkawan yang minta tolong
suka tau kalo berjaya watkan untuk orang lain...
SHARING IS CARING...
so tak kan nak pulun sorong2 je BE tu...baik turunkan ilmu
atau tolong orang len kan...

so oleh kerana mama dah tolong zana masukkan 2 iklan Nuff kedalam blog beliau
makanya mama dapat la penghargaan iklhas dari beliau...
suka2 TQ untuk entry tu k...
B4 this pun blog mama pernah jugak jadi kacau bilau
so mama pun peranh menggunakan khidmat Eliss
mama pun bukan teror 100% k...kalo mana yang tak tau tu mama minta bantuan dari rakan2 blogger gak
TQ ye Eliss sudi tolong mama ari tu pasal gadget mama ari tu....
so SHARING IS POWER...
kalo ada sape2 perlukan khidmat Add Ads Nuffnang ni leh YM mama di

5 comments:

mama tisya said...

mn yg bole di tlg tk slh tlg kn..kita kdg2 ada yg tnye mcm mn psl tutorial psl blog..mn yg tau kita share..tk rugi kita share info..jgn kedekut ilmu sudah kn..tk ke mn

mummy_ayu said...

meh tolong ayu plak..dr ari tu tak dpt2 pun BE..nuffnang marah ngan ayu ker? merajuk ker? alahai..

Faryza said...

yee.. kak anje mmg sanggat membantu..percaya laaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

[-suziey-] said...

waaaa bgs..jadikan blog informatif..hehe..
slmt bercuti anje..

mamalieyna said...

mai jengok blog yg tuan tanah kedaungnya sedang bercuti..ngee.. ^_^

sharing is caring! ^_^

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.