Followers

Tuesday, November 2, 2010

♥ Tutorial ~ Saya Tak Nak Dia Follow Blog Saya!!! ♥

k ari ni nak Share Tutorial pasal "Blocked Follower"
Pi Kat Dashboard Then klik kat Followers
then akan kuar cam gambo kat atas tu...Klik pada nama yang kengkawan nak block
kat atas tu contoh je k...
lepas klik kat nama blogger yang nak di block tu, klik kat BLOCK THIS USER

Then kuar cam kat atas tu...klik BLOCK

then akan kuar status blogger tu BLOCK

pastu dia akan masuk dalam ALL BLOCKED FOLLOWERS..
then akan nampak la jumlah Follower berkurangan....dari asal 995 dah kurang satu sebab mama
dah block seorang blogger...then kalo nak aktif kan balik blogger tu as follower
klik balik kat UNBLOCK THIS USER

Camtu je caranya...senang je kan...so selamat mencuba...

  • p/s follower kat atas yang mama blocked tu cuma sample je k...jangan ada yang tecik ati...hu...hu...susah nak jaga hati semua orang then nak puaskan hati semua orang...

12 comments:

mama tisya said...

sharing is caring

alinac lover said...

tq..info bgus ni~

alinac lover said...

tq..info bgus ni~

CT said...

jgn blocked akk ya...nnt akk nanes...hi3

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jgn block eliss pulak yer..hehehe

Liza said...

Good info. Keep it up, Mama Aqish.. ;)

mamalieyna said...

bagus2x..dedulu tertanya2 gak camna nk wat! ^_^ tQ

*uuh penuh makna tersirat tu..hehe..

zura@iwan said...

penah tgk nk block ni cm mn..tp blm lg la blocked sapa2..hehe..tggu nk block gk..haha

mama rifQy said...

oo..very gud anjee..

MamaYatie said...

oh tq kongsi2 info ini

wan nurul hezrina abd halim said...

ooooh no no no no block my blog..hehe...bgus tutorial nie

EiJa ZaQuaN said...

ohh..kwn blog pun bole block..igt kwn fb jerk yg bole block..good info..tp setakat ni blom rasa nak blog sesape lagi..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.