Followers

Friday, November 19, 2010

♥ Update Peserta Black & White & Birthday Contest ♥

Ari ni nak update senarai peserta untuk contest mama
Baby In Blach @ White Contest
&
Birthday Contest
tak dapat banyak sambutan la kali ni...
cam tak best je kan, maybe hujung tahun blogger semua sibuk kot
penaja ada bagitau mama, kalo tak ramai yang join better close awal la
leh terus pilih pemenang...
nanti mama pikirkan dulu k...anything mama akan update kat blog...
jom tengok peserta yang ada takat 16 November 2010

ramai peserta dari girl...
boy kurang saingan
hadiah ada untuk girl & boy
cayok2 semua k

haq ni langsung tak dapat sambutan...
semua peserta ni leh dapat hadiah la kiranya kan...
tak berapa menyentap la contest kali ni...
mama punyer contest tak best ek @ ada unsur2 sabotaj....
kih...kih...perasan je k...macam la blog mama ni blog artis...
ape pun TQ pada yang sudi join
kalo tak banyak sambutan mama akan close awal k
so pada yang still tak memenuhi syarat tu leh wat pembetulan dulu
then nanti tinggalkan link semula...
sape2 nak join leh je tengok link ni k
&
9hb November 2010
sehingga

20 December 2010.
  • p/s esok ada kenduri arwah rumah makcik mama, harap semua berjalan lancar...

18 comments:

Cute MuM said...

nak tanya..
Dania belum sambut Bday lagi.. kalo pic Dania ngan kek bday Daddy boleh ker?

~~@lyci@~~ said...

insya allah.. akan join.. cuma sedang memilih gambar yg sesuai ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

insyallah...ramai akan join tu...diaorg suka hantar link last2 minute...termasuk lah ayu..hehe

MRS. K said...

kite nak join 2-2 contest tapi tak sempat lagi buat entry n pilih gambo.. huhuhu

Faryza said...

saya SETUJU tutup awal...
hehehehe
confirm amir dpt hadiah utk birthday contest.eekekeek.... kate ada 4 org je :P....
so mama lagi 3 org tu sokong tak???
black n white pun amir masuk gak... ada harap laa klu nk menang sbb skit org....hehehehe
cadangan ditutup.kekekeke
gila jahat..hehehehehe

Kehelan said...

salam

sy ada join kedua2 contest

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/baby-in-black-white-contest-by.html

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/birthday-contest-by-mamabalqis.html

tp takde dlm list... :)

Elin said...

anje..kite nk join...da siap dah..tp tak tau cemana nk link kan gmbr kat post tu. Yg dkt sidebar tu i tau...gmbr b;day contest aqish cute tu..

BIONIC WOMEN said...

kontest ke2 tuh, xder gambar ngan kek..huhuh..agipun besday dhiya bulan 2 nnti..yg besday dulu xder kamera time tuh, amik gambar ngan tepon jer..huhuhu

Ummi AmnaAmzar said...

bukan ape anje...besday anak ummi yg lepas mmg xambik gmbr nmpk kek..sbb kitorang ambik gmbo muke je...hehekalau nk bukti tu mmg ada yg gmbr tu mmg sambutan besday anak ummi yg ke 3...dah htr join contest but rejected..huhu...

mamalieyna said...

Anjeee....org ramai join last minute niii...time ni bz laa...nak joinnnnn gak tau! tunggu weekends! huhu..

jgn close dulu..wuwu..

mama rifQy said...

eh eh anje..jgn close lagik tau..Hikhik..me mmg akan Join!!hehehhe..tgh tunggu gambar yg cun sket lagik..hhahahahaha..perasan kan??kihkihhh

Mama Zharfan said...

me nak join, tp sbb due date lmbt lagi tu dok tangguh2..nak kena cari pic yg best :) mlm ni kalau sempat me join yg bday tu dulu lah, sbb pic memang tak leh nak snap baru--pic time bday ariff tu ajer pun, tak d eyg betul2 best..sbb ariff baru sethn, tak pandai posing :P

transformed housewife said...

nak cuba juga utk bday contest tapi gambar tu tak jelas sgt dan ada yg bukan dgn bday kek. boleh ke?

Gieyana said...

gd luck buat peserta..:D

Hezesuze said...

yelaaaa mmasing sibuk nk holiday ko anje huhu

ujee said...

gambar bday mmg payah skit lah...
sbb gambar agak huru hara..
ye le..dgn x sabar nak tiup lilin..nak potong kek lg..nak nyanyi lagu bday lg...hahahaaa..
tu psl lah...tp nanti i try la participate contest no.2 tu...

wan nurul hezrina abd halim said...

anje yang buffday gambar maira tak de lah..nnt tlg masukkan tau

wan nurul hezrina abd halim said...

nnt anje cek semula link tok buffday contest nurulnie k.tkut anje tak perasan..cek semula k

http://damiaqish.blogspot.com/2010/11/birthday-contest-by-mamabalqis_09.html

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.