Followers

Monday, November 29, 2010

♥ Weekend Kami Ke..... ♥

Kami Ke mana ek weekend ari tu...
tak mau citer ari ni...esok pagi2 mama citer k
petang ni mama kena pi site visit...
bos mama cuti so mama 2nd Boss kena la turun padang...
best ke jadi 2nd Boss ni ek???
pening2.....

kami ke gambo atas ni...ada citer best yang nak dikongsikan bersama
tapi esok la ek, mama dah siapkan entry untuk esok....

p/s doakan semua urusan kerja2 mama berjalan lancar.....

12 comments:

mamalieyna said...

2nd bos?..huhu..bila duduk kt situasi tu baru tau!..ngee..taknakkk!!!

oooh sempat jenjalan eh cuti semalam..arif tak pernh dibw kesana lg..

...etiey erywan♥ said...

go go go.. hehhe... cepatlah buka citer.. :0

LyNn HaMzAh said...

x sabar nak tunggu entry esok...

chugie said...

x sabar nak tau ni! lekaih cite na..

ieda said...

wah2 cantik nie .. kat ner erkkkk
tunggu esok lahh heheheh

Mama Zharfan said...

best tu jln2 :)

Hezesuze said...

owh setia menanti citer itu ye uols...hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnye jalan2..ok..esok ya..:-)

mama rifQy said...

WAH..cter ape kah ituu......

ibuayahdamia said...

macam taik putrajaya jer...eh ke bukan...hehe

[-suziey-] said...

waa cantiknya..awk pegi ek POGH tu? hehe..sori la xbls sms smlm..tgh tidokan aQeel..then trus lupe:D

reply kt sini ok..pakej yg kita teramik tu health sanctuary pnya pakej..dlm pakej tu bole dpt a nite stay kt mana2 hotel dia..tp xbyk pun.xingt sgt dh bape mlm entitle..tp byk jgk la..mmg nmpk mcm berbaloi..tp klu pk balik..xkan la awk nk stay kt hotel dia je.hotel dia pn bknnya byk..mcm tpt2 peranginan yg best2 xde pun..yg complimentary lagi la..bole book time weekday jek..ape kes nk amik cuti semata2 nk tido kt bilik dia tu..takat nk buat health screening..ala skali skala je buat bape ratus jek..drpd nk bayar tiap2 bulan rm200..membazir..xworth for money..tu pndpt kita je la..

Farra Dhelina said...

hye anje.. :D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.