Followers

Monday, November 15, 2010

♥ Weekend Kami Terjah Zoo Negara Bersama tiket FREE ~ Part 1 ♥

Yezza....setelah penat ke Bukit Malawati...kami memenatkan diri ke ZOO NEGARA plak...
kami sampai sana dalam kol 11.00 pagi...janjinya kol 10.00 lebey...tapi biasalah
ada anak tecik kan...so lambat tu dah satu kemestian
nak layan mood dia lagik, nanti kalo dikejutkan bangun tidok moody plak...
tu yang lambat sikit bertolak...ni pun balqis 2 kali salin baju tak mau pakai baju yang mama
match kan....ape2 je la anak dara ni...kali ni tak mau pakai dress nak pakai suar katanya
macam la nak pi manjat2.....jom layan entry intro kami ke ZOO...
muka masa cam asam girl k...tak tau mana silapnya...malas tu dah semestinya
tak mau jalan nak naik stroller....sabo je la
soh posing pun tak mau...nak layan kerenah & mood budak2 nak soh posing ni memang mencabar k
buat do no je mama dok posing sebelah dia...
lom teruja lagik nak tengok binatang k...
cam nak tak nak je snap gambo dengan mama..
papa kata balqsi ngantok lagik sebab malam tadi tidok lambat
pastu kepenatan semalam yang tak habis lagik
mama nak bagi balqis penat2 lelah lagik ari ni....
dah mula nak ngamok k...sebab tunggu lama2 kat depan Zoo Negara
sementara nak tunggu kawan mama kuar pi amik tiket FREE kat kaunter tiket...
ni la kawan mama tu, keje as a Officer kat Zoo Negara tu...
TQ ye suka kami dapat tiket FREE kalo tak kena bayar RM20
so leh jimat sikit....len kali leh pi lagik sebab dapat tiket FREE...
mula2 mama ingatkan kawan mama ni reserved untuk mama & papa je
rupanya2 dia reserved lebih, malam sebelum pi tu dia sms kata ada 4 tiket
sonot pi Zoo kali ni sebab ramai orang...baru meriah...

akan bersambung sebentar lagik

11 comments:

Sricahaya said...

sonok balqis jalan2 di hjg mgg..
cute dia pakai topi n spek mata htm tu..cuma tak senyum jerk..penat ye balqis..

zue @ annaleeya said...

bestnya dpt tiket free... nak jgkkk....

atty's said...

beshnya dpt tiket free masuk zoo..

mama tisya said...

balqis moody ye...sure dh panas cuaca dh smp tu...tisya nasibaik ok bgn pg...

mummy_ayu said...

lama dah tak gie zoo..ian sibuk nak gie zoo, nak gie bird park..
tempat2 fav dia...

wan nurul hezrina abd halim said...

aqish nampak moody n tak bersemangatjerk..cuaca skang pns toll

mama rifQy said...

panjang rambut balqis nih..da nak tutup mate..kan bagus kalau aqish suke tocang2..sepit rambut..mesti lagi cumei

zura@iwan said...

wahh...pakai rayban lg..cutenya...

kena kenai ngan kwn mama la cm ni..leh dpt diskaun..haha

Mama Zharfan said...

balqis sgt comel!
bestnya dpt tiket free!!

mamalieyna said...

jeles lagi niii..huhu..free2 je leh masuk..haish la...tu aa jual mahal sgt..ngee..rugi diri sndiri =P

next time kalau nk g lagi, jom together2..hehe..

upss apsal cam moody je kak balqis tu?..huhu..

[-suziey-] said...

oooo pttla dpt murah tiket..sygnya xdpt nk join,...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.