Followers

Tuesday, November 2, 2010

♥ Yey Dah Seribu Dah ♥

Wah dah seribu Follower mama dalam diam2...TQ pada kengkawan yang sudi Follow k
even kengkadang tu mama tak sempat nak terjah blog kengkawan
maklumlah ramai kawan2 mama yang rajin update blog
so tak ter terjahkannya....sorry ek...mama hargai sangat2 persahabatan kengkawan semua...
tapi tol ke semua ni follow blog mama???
pada yang silent reader tu TQ jugak k...walaupun silent
kehadiran kalian menambahkan UV mama jugak k..
so leh mantopkan BE mama lagik...pada yang sudi komen2 tu TQ so much k..
ok seperti yang mama janjikan sape yang menjadi follower mama yang ke 1000
ada something untuk anda...sila email alamat anda ke
  • p/s nak tau...ada jugak orang yang tak suka mama selalu update blog...nape ek???mama ada ganggu & ceroboh privasi sape2 ke???blog untuk bercerita...mama suka citer macam2 kat blog ni...mungkin ada yang boring baca citer2 mama ni...ya...sape2 yang tak suka someone @ someelse...leh BLOCKED @ REMOVE orang tu dari berkunjung ke blog kita...leh tengok tutorialnya kat sini http://damiaqish.blogspot.com/2010/11/tutorial-saya-tak-nak-dia-follow-blog.html
  • p/s esok mama ada tips blog nak share dengan kengkawan
  • p/s sowy contest delay sikit sebab mama BZ and moody to someone...erk....awat asyik mention je ek

13 comments:

eRiNsZ said...

abaikan jer mreka yg mngganggu itew...
i suker bace hehehe kan kawan-kawan

Myra Jay said...

Sabo jela ye mama, biasala ada yg suka dan ada tak suka kat kita, yg penting mama teruskan berblog..
Myra tingin nak jd cam mama yg salu update blog, mcm2 versi crita ada kt cnie..
Kekadg silent reader gak.. :)

kakyong said...

tahniah,,, ramai sungguh tu...

kakyong baru separuh jer dr anje..

~~@lyci@~~ said...

tahniah.. semalam dah perasan dah cecah 1k.. pedulikan kalo siapa tak suka bc tu.. dah 1000 follower.. terbukti blog yg best utk dibaca..

tahniah dr alycia ;)

Ena said...

TAHNIAH!!

ramainya..

mummy_ayu said...

congrates!! tul kata alycia tu, pedulik la kalu org yg tak suka..kami suka je baca...
ayu punya follower tak sampai separuh pun...

LisaVsKhusairi said...

wah ramainya pengikut anje....tahniah...huhuhu..abaikan org yg xsuka layan blog anje 2...lisa suka n slalu terjah blog anje cz slalu ada story best2...hihihi

Sricahaya said...

tahniah..ramai kawan anje..

zura@iwan said...

wahhh...dh seribu anje.....tahniah k...

♥Azie♥ said...

tahniah.,,,jln2 lawat tapak

Mama Zharfan said...

congrats!! tu buktinya blog anje ramai fans :)
kaalu sorang tak suka, 999 lg suka tau :) after all, we can't please everyone. so just igonre jer anje saper2 yg dengki ke apa ke..manusia ni mcm2 ragam dan pernagau even kat alam blog ajer pun..

mama rifQy said...

ha? ade yang tak suke anje update??

pelik..me pelik kalau anje tak berupdate esp ujung minggu..sungguh bosan rase bile anje xde entry baru..

serius n IKlas ni tauuuuuuu

Izan Ishak said...

tahniah anje...dlm diam dah 1000++ skrg ni...happy blogging anje~

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.