Followers

Tuesday, November 16, 2010

♥ Zoo Negara Part - 2 ♥

Salam semua, ari ni mama last keje k...
bukan mama dah resign tau, tapi bercuti sampai hujung minggu ni
so minggu depan baru jumpa balik k
ok ari ni nak citer pasal Zoo lagik sebelum citer ni basi..
so dah alang2 sampai kol 11.00 pagi kami terus tengok pertunjukan singa laut....
acara ni memang balqis suka k...
sampai tak mau bangun dari tempat tu, nak dok situ jerk...
after that kami ke Reptilia & Amfibia house...
binatang pujaan yang balqis paling suka adalah
BUAYA.....ha...ha....balqis suka tengok buaya tu nganga tau, tak mau gerak2
dari kandang buaya ni, nak tengok kat situ jerk
balqis cakap "ayang buaya"....hu...hu...langsung tak takut tau...
pastu balqis tengok kura2 plak...
time ni mood masih segar nak posing k...
so layankan aje la sebelum mood tu bertukar...


ni kat kandang burung, kat sini pun balqis suka tengok burung tu...
posing sikit, sibuk nak pakai gelang tag Zoo Negara tu...
mama & balqis...
kalo ikutkan nak je citer terus sampai the end pasal Zoo ni
tapi meleret2 palk citernya...so stop kat sini nanti sambung balik k...

10 comments:

mama tisya said...

balqis suka buaya ye...hah dh smp kul 11 tu mmg trus ke show la ye...tp pns kn kt tmpt show tu even ada kipas tp tk rs sgt..nasibaik kitorang bw kipas tgn

Huda said...

bile lak turn kami nk g zoo negara ni asik terbantut je :) hehe..insyaallah one day nnti..

Cik Jue said...

comel aje cik balqis posing...

sarah-najwan said...

akak pom nati nak pi zoo hjg bulan ni....lama dah anak2 merengek nak pi..hehe

selamat hari raya korban anje..semoga berbahagia sokmo deh.

mamalieyna said...

eeeiii acik na takut la kt boya..camna leh kak qis ayaaaaang boya ni..weeii.. ^_^

eT said...

bukan main lg si balqis tu pose..hehe

Selamat Hari Raya Aidiladha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

selamat hr raya jugak..tak sbr nak balik niii kat trg :)

comel btol posing dlm zoo :) blom pernah lagi bwk nuha gi zoo :)

Sricahaya said...

pandai balqis posing..
geram tgk..comel..

mummy_ayu said...

pandai tul anak dara tu posing..tomei jer..
bab frame tu..ayu dah email nak order dah..he he he..

Intan Inn said...

wahhh mmg seronoklah yr aqish sampai tertido kepenata tgk binatang eh..erm tapi tgk tue posing2 yer suka intan tgk dia.tapi mmg catiklaah baju dia anje..suka tgk dia cute n comel sgt

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.