Followers

Tuesday, November 16, 2010

♥ Zoo Negara ~ Part 3 ♥

layan gambo je boley tak, mama malas nak citer la...
mood nak bercuti sudah mari...

kat depan Singa Lapo...Aum....

punyer la singa ni nak tayang body k untuk di snap2 gambonya..
baik punyer posing k...kalo rimau lain semua malas2 dok tidok je dalam kandang
marah tol balqis, siap cakap " papa rimau ni semua malas, asyik Ido je..."

last2 anak dara ni tertido jap sebab kepenatan sambil isi minyak...

gajah yang dah berusia 62 tahun, besaq giler gading dia...
sonot tengok gajah makan tebu k RM3 untuk bagi gajah makan tebu
perh...memang Zoo ni leh wat duit kan...

kasi pekena jagung cup RM3, kalo kat paso RM2.20 je
harga makanan & air kat Zoo memang meletop kebabow punyer k
elok bawak dari rumah je @ beli siap kat luar
tapi kalo dah anak nak jugak tak kan ank bio je kan tak mau beli
taik hidung masin betul la mak pak nya...

last time nak kuar dari zoo...penat dah berjalan kaki pun dah naik lenguh
rasa sengal2 nak tercabut pun ada

Model of the Years...
Model Jagung Cup k...

lagi....

dan lagik...

dah lagik2

sampai tak pakai kasut k...panas katanya..

muka cam tak puas hati je sebab mama asyin nak snap2 pic dia

wat2 senyum k...ikhlas
ok ada last citer pasal Zoo ni, jangan ada sape boring k...

13 comments:

haslina said...

seronoknyer...

ni pun mmg tgh bercadang2 nak pergi zoo..maklumlah anak da umur 3 tahun..mcm da sesuai sgt pergi zoo...kan...

mama tisya said...

balqis sempt tdo ye...mmg kena bw bekal utk ank2 kn lpr..tp depa ni suka je nk bli kt zoo tu..tp tu la mhl kn..normal la

Sricahaya said...

letih yer..kita minum dulu..hehehe

mama rifQy said...

wooo..na mmg tak boring sbb suke tengok gambar budak pompuannnnnn

chugie said...

dh part 3 dah cite ni ye.. asik terbabas je nak baca tau! bz lah..

anyway, happening betul ye ke zoo tu.. n balqis, memang pandai posing depan camera tau! ajar adik fatin bleh?:D

mamaaerish@eb said...

best3... biler la kami nk gi nih...

model jagung cup tuh mmg maintain cute... mmuahhhhh... ;p

Ena said...

gerun tgk pak lion tu.. semacam jekk tenung.. hoho...3


awalaupun penat tetap post comei dak aqish.. hehe

zue @ annaleeya said...

mmg best gi zoo kan??? bdk2 mmg suke sgtlah... bilalah nak smp zoo negara nih... mesti airel suke sgt tgk menatang... airel suke sgt tgk gajah... airel sebut efent... hahaha... omputih pelat gitu...

Ain said...

kiutnyaaaa model jagung cawan ni...

kalau bab posing aqish memang pandai...

sukaaa mama sarah tengok aksi dia tau...

~deashuQin~ said...

haish, baru mgu lepas pegi jejalan kat zoo neg. Rase cam xpuas ati,mahal kemaen. da ler masuk kene byr, at least bagi daun free la sehelai..kene byr lg rm3. hampeh sunggoh...agagaag :)

mummy_ayu said...

mana ada boring..suka tgk kaletah & aksi balqis...pandai tu..
bila la nak bawak Ian & Iris gie zoo lagi nie..

Hezesuze said...

adeehh dah part 3 ke uols?? part 1 pun terlepas nk baca nie huhu

[-suziey-] said...

ni giler lama jln2 kt zoo ni..balqis smpai tertido n jaga balik..siap pekna jagung lagi..hiks:p

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.