Followers

Thursday, December 16, 2010

♥ 1 Iklan Company Untuk 2 BE ♥

Jangan gelakkan k, agak perak sikit sebab 1st time dapat 2 BE untuk 1 company
BE yang still running untuk Taylor University
b4 this pernah dapat iklan ni then after that dah jadi ME
then semalam dapat BE terbaru dari Taylor ari ni pun dapat lagik 1 BE 
jugak dari taylor university tapi untuk iklan yang berlainan jenis
tapi ape yang mama perasan la, selalunya iklan kat blog mama ni
banyak dapat LR, jarang dapat SS & LB...

iklan blog contest masih mengatasi segalanya
semalam dapat lagik 1 BE, Alhamdulillah...
teringin gak nak rasa BE SS & LB
tapi dapat yang ini pun jadik la kan...

TQ Nuffnang....kengkawan pernah dapat tak BE camni???
p/s ade sape2 bowink ke mama asyik2 citer BE je?bukan banyak pun mama dapat berbanding blog yang hebat2, mama ni blog suam2 kuku ikan bilis je.....so baru dapat sikit mesti lah happy
p/s pagi ni check ada dapat 1 lagik BE dari ERA FM untuk personal blog mama ...suka2 dah ada 16 BE semuanya

16 comments:

beaty said...

Wah banyaknya BE sure meletupp!!

wida said...

assalamualaikum..nak tnya, cam nak kita nak tau itu iklan BE atau tidak yer?sbb sy tgk kat akaun nuff sy..x ade pon tulis buffered earning cam kat gmbr yg mama tunjuk tu

Hidayah said...

banyak nye BE die....saya punye LB ngn LR ,SS tak penah lagi ade..

ch@ said...

hooo... terbalik la ngan kita, kita selalu dpt BE di LB aja.

anje, caner nak letak nuff di 2nd blog? ada tutor tak?

Jiji-Fify said...

huihhhh...cayalah kak!!! berderet je BE tuhhh!! keep it up! :)

az rina a.k.a jaijina said...

belom penah lagi dapat BE macam anje ni hah..erm, kene berusaha kersa camni ni..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah mek anjeeee

[-suziey-] said...

waaaaa bykla tu..kita ade 2 ketul jek..haaahha:p maklum la mls update..

mamalieyna said...

banyak aaaa...jeles2x..hehe..

kak eina blog contest tu, ada 1 jer..huhu..

mama rifQy said...

16 be>>??? amboii.banyak sungguhh!!!jeleezzz

zura@iwan said...

waaa byk tul....bestnya....

Cute MuM said...

banyak tue... me pon baru dapat 1 kat blog contest.. syukur..

Mama Zharfan said...

siyes byk tu!!! congrats yer anje...me cuma ada satu BE--tak de rezeki me dgn nuff nampaknya bab2 BE ni

mama tisya said...

pernh dpt be dr company yg sama...kita BE slalu byk kt SS & LR

ibuayahdamia said...

banyak betuii...jeles ayu...

Zur@ZaRi said...

rejeki tue anje=)) bak sikit boley=)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.