Followers

Tuesday, December 21, 2010

♥ Acara yang terbantut ♥

Weekend ari ahad tu plan nak pi taman layang2
nak terbangkan layang2 untuk balqis, tapi lately petang asyik hujan je
so ari tu cancel plan, yang kelako tu mula2 kami tengok
langit mendung ke arah taman layanh kepong
so kami tukar plan pi taman shah alam
siap beli kuih lagik...sekalinya baru separuh jalan sampai kat shah alam
hujan turun dengan lebatnya...
terus papa tukar plan ajak pi KD, sampai separuh jalan kat KD
papa ajak pi Sunway Pyramid plak
ha...ha....kelako tol la atas jalan leh tukar plan nak kesana sini...
pastu terus la menuju ke Sunway Pyramid
mama tanya ada ape papa nak pi sana...
then papa kata ada la ikut je
rupa2nya pi survey I PHONE 4
erk...papa nak beli untuk sape tu, serasa mama papa ni tak minat tepon 
yang canggih manggih...papa punyer hanset asal boley je
beria benar papa pi survey ni...
balqis ape laie memang peminat tegar jagung
kemana2 pun nak mamam jagung
penuh nikmat makannya
sila lah pecaya ye, balqis ni dah 3 tahun
tapi cukup2 malas nak berjalan
kalo pi mana2 mesti nak naik stroller
kalo tak naik stroller jawabnya papa la kena dukung...
balqis yang sempoi je ke Sunwang Pyramid
tu la tak plan punyer pasal, dah la pakai baju tak berlengan
sian balqis sejuk, ingatkan nak pi taman...

p/s macam kena gaya tak legging balqis tu dengan baju dia, mama tak berapa pandai la nak padankan...

10 comments:

♥Azie♥ said...

cedapnyer mkn jagung....

chugie said...

kalu balkis and mama ke taman layang2 last week, sure kite bleh jumpa2 an kan? emmm x de rezeki lah..

ZanaNordin said...

ha ha ha....biasaler tu anje..
mmg selalu plan tak menjadi..hik hik hik...tp at least takde ler en hubby tu terus menuju ke rumah kan...jln2 siap survey iphone 4 gitew...mana tahu dia nak hadiahkan utk wife dia kan..

percaya sangat2 coz' batrice pun mcm tu...cuma zana malas nak mengusung stroller kalau masuk shopping mall....ambil trolley masukkan dia dlm tu cukup. bab berjalan mmg dia suka...tp cepat penat...jadi mangsa nak kena dukung dia plak..kalau ringan tak pe...hu hu hu
anak2 kan...

mama tisya said...

tk suka berjln2 ye balqis..kena rajin angkut stroller ler...tisya sejak bole berjln tkmo die naik stroller..mmg suka berjln2

Huda said...

hehehe...nampak rock gak balqis pakai gitu :)

anje..kite baru dpt emel tu semalam..if tahu awal leh mintak tolong anje amikkan hadiah tu kan..

zura@iwan said...

sn pon ujan ek ptg2....png dh cerah skrg ni..

Mama Zharfan said...

my zharfan dh 5 thn pun still naik stroller/buggy ;)

MamaRifqy said...

amboi..balqis duk dalam stroller! da beshar la cayang! tapi selamat!!kan kan ??

papa balqis nak hadiahkan kat mama balqis la tuhh..percayalahhh!! IPHone!!

ieda said...

cute jer balqis tuu .. mcm2 posing haa dah mcm model cilik ..
makan ais krim siap pejam2 matee hehehe
lepas nie x mo pakai stroller dahh .. leh jalan pipin tangan ngan mummy jer :)

maslinamansor said...

baby mas dh tak naik stroller lepas umur 5 bulan... rugi jer bila ingat2.. hehehe

sekarang nie pula dia memang gila jalan... memang stroller langsung tak lekat.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.