Followers

Wednesday, December 22, 2010

♥ Adei....Tak Sempat Nak Reply La ♥

Baru sehari mama tak open blog dek kerana BZ
dah dapat banyak komen dari kengkawan semua...
terharu sangat2 k, bukan senang nak soh blogger lain komen seikhlas hati
kat entry blog mama ni, TQ sangat2

ada 99 komen untuk sehari...
ni nak citer pasal balas komen, B4 this mama menang rajin balas komen setiap blogger
tapi la ni dek kerana kekangan masa, mama tak dapek nak balas
kalo ada sebarang pertanyaan je mama akan balas
tu pun kengkadang ada yang terlepas pandang
bukan sengaja & belagak sombong k
tapi masa yang suntuk & tak mengizinkan so tak leh nak reply 
komen kengkawan semua, tapi mama hargai sangat2 semua komen yang kengkawan bagi
selalu mama tengok blogger yang rajin balas komen
cam Nana, Rose, MRS.K, Fiza,ELiza dan beberapa blog lagi
keep it up, bagus tau kalo reply komen reader's ni
sebab reader's akan rasa dihargai dengan setiap reply2
yang kita berikan & akan menjadikan lebey akrab
tak caya cuba try...
blog mama ni je yang tak sempat nak balas komen
kalo cam blog artis tu dia ada pakai ADMIN yang tolong balaskan
cam glamour je blog mama ni nak pakai Admin...
so sorry ye kengkawan...mama memang mengharapkan komen dari kengkawan semua
tapi biler nak return komen tu yang masalah sikit...

p/s bagus pendekatan reply komen ni, kengkawan semua ada wat ke @ sama je cam mama jugak

14 comments:

Farra Dhelina said...

aduii..kita tak rply pon anje..adeiii rasa bersalah je pulak...mcm takde masa je, nk rply..aduiiiiii

mama rifQy said...

aaah la anje! na pon mmg tak sempat nak komen sehari..bkn tak hargai tapi tak sempat..pnh dah nak buat..tapi tak kesampaian..

kagum tengok kak eliza reply komen..sungguh2 komen..bagus la g2 kan??

mummy_ayu said...

ayu pun kenkadang balas...kenkadang tak..tak pun lambat balas...mana yg sempat la anje..

Gieyana said...

bestnya..mmg x larat nk jwb komen kan..kalau free sgt2 br ar dpt jwb kan..:D

aanie said...

wah..banyaknya komen!!!kagum jap...patut la x sempat nak reply...xpe la kak anje..kita paham...

mama tisya said...

kita pn sejak dh tukar dept br ni mmg dh tk reply komen kwn2..rs berslh gk tp kalo ada pertanyaan kita akan jwb kt blog org tu

Mama Zharfan said...

me sama mcm anje...adess...harap2 jgn la ada yg amik ati sbb me tak jwb komen...even otai2 blogger pun semua yg jwb komen2 readers kan..me cuba gak bila ada masa free--jwb semua komen esp yg berbentuk pertanyaan tu ;)

ibuayahdamia said...

AYU pun tak sempat anje nak reply2 komen..nasib baik berupdated jer..huhu..tap kadang2 kalau org tanya..gi jugak jengah2 rumah si penanya bagi jawpaan...hehe

atty's said...

kty pun akhir tahun ni bz..takdan nak balas komen
tp akan cuba sedaya upaya ku .

zura@iwan said...

byk tuk komen anje...99 tu...mmg time opis x sempt la nk jwb kan..x per...tk yr time anje..

ch@ said...

ahahaha. blog pinggir hutan, pengomen tak seramai blogger tegar. kita suka reply komen. sebab kekadang dah habis blogwalk, taktau nak buat apa, so reply komen la, itu pun tunggu bundle la. satu hari, esoknya baru reply ;)

wan nurul hezrina abd halim said...

kekadang kekangan masa memang susah nak ulasnie.tetibajer kerja datang melambak sekali gus.dapat balas kat opis jerlah nak harap broadband kat umah jarang2 bukak

Zur@ZaRi said...

anje...
kalo la ader org komen kat blog zura kan, zura g terjah balik blog diorang. sbb tak ramai yg tinggal komen kat blog zura.. tu wajib. hehehe=))

~~@lyci@~~ said...

depends on time .. mmg biasanya nak reply smua komen, dan terjah blog kwn2 yg bg komen ..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.