Followers

Wednesday, December 29, 2010

♥ Akibat Terkocoh2 jadi Kecoh!!! ♥

G
ini lah ruponya kalo dah terkejo2 nak naip entry
time pagi, rehat & balik digunakan dengan bijak untuk udpate blog @ BW
wat auto publish blog, makanya kalo pagi2 tu dah datang lambat
dengan sepantas kilat la menaip bagai
sampai terhasil lah ayat2 yang dari bermaksudkan lain
jadi maksud lain pulak...
ni semua citer rentetan dari entry semalam k

punyer laju mama mengarang ayat untuk entry ni..
sampai karangan dah bertukar ayatnya...
ha ha...sap perasan ek, mama baca lagik sekali baru perasan
salah eja da...
ayat yang mama birukan tu
sebenarnya nak taip kengkadang
tapi dek laju beno naik jadi "kengkang"
tak pasal2 orang lain ingat balqis kengkang..
ni semua gara2 mama nya yang menaip tapi tak baca balik
gasak asa boley je...

kengkawan pernah jadik camtu tak
atau kengkawan semua baca balik ape yang kengkawan tulis?

18 comments:

Ena said...

BAGUS LA AQISH NIE.. NANTI BOLEH LA MINTAK ADIK NGAN MAMA SBB AQISH MESTI BLH JADI KAKA YG BAIK KAN SAYANG.. ;D

Huda said...

kadang2 mmg leh berlaku..nak cepat nye psal..kalut jadinye :)

kayyana said...

hehehe.. typing error nama nye tu ye anje... =)

Fieza79 said...

hehe..selalu baca balek...mmg selalu tersilap pun...nnt tk psl2 org gelak baca yg kita tulis kann...tkpe2 anje di ampun kan...haha

mummy_ayu said...

ayu selalu salah eja..kenkadang kena tegur, kenkadang tak plak..
sbb samala..nak taip laju2..pas tu lupa nak double check...
kalu ayu ..kira lebih kurang je la sbb kenkadang leh agak apa yg nak dimaksudkan tu..

~Siti Hajar~ said...

Sama la dgn kita, klu nk cepat berterabur hbs ayat kita...hahaha

atty's said...

kty dpt agak dah ayat nya ..hhehehehehe

Zaidah said...

kekadang memang kita tak perasan...bila dah publish n3 n baca balik barulah perasan typing error....

Cik Jue said...

tu pekara biasa salah eja ..cik jue memang selalu pastu sibuk2 nak kena betul balik..

Atia Adina said...

saya bisanya baca balik....biasa lah typing error...heheheheh

Shaza Shamsuddin said...

hahahaa kelako kelako.. dari kengkadang jadi kengkang ekk.. hadui mama balqis nih laa.. kekek :p pepagi dan buat lawak.. ;)


y O k O y O p O y O
Now Everyone Can Score

Ummi AmnaAmzar said...

kalau kalut mmg boleh jadi camtu..bukan je menaip, cakap pun jadi camtu..hehe mcm ummi hrtu excited giler nak citer pasal exciden bas kat alor gajah tu kat MIL..sampai tempurung kepala, jadi kelapa...mak oiii...malu betol ummi..hehe

MamaYatie said...

selalu gaks jadi gitu w/pun tak terkocoh-kocoh..hehe..biasa la typing error..kalo saya yg membaca saya abaikan ajer..bukan nya smp tak leh paham kan

zura@iwan said...

hahaha...kalut nk mnulis ye...jd len bunyinya plak..hahaha..

Mama Zharfan said...

ala, typo error jer anje..me pun selalu gitu hahaah

Zur@ZaRi said...

ala anjer, zura pun selalu cenggitue tau=)) kengkadang nak cepat sgt sampai tersalah taip!

tapi biler da notis malas plak nak betoi kan=))

Ina Hashim said...

adedeiiii...kelakar lak bunyinya...kekadang jadik kengkang...huhu

mama rifQy said...

sgt2 la biase anje! da publish n edit balikkkk!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.