Followers

Wednesday, December 22, 2010

♥ Alahai Ada Yang Kecik Ati ke? ♥

Rentetan dari Entry mama sebelum ni
wat masa ni still tengah upgrade, tapi amik masa sikit la
sebab weekend je leh jengok blog ni lama2
since kat opis dah kena blocked
mama akan update senarai bloglist mama tu dari masa ke semasa
jangan ada yang berkecil hati sekiranya blog kengkawan semua tak tersenarai
bukan mama meilih kasih, semua blog best, tapi mama still tengah update k




ni senarai top pengomen tegar mama, kengkawan tu widget ni 
rasa cam tak betul la dia punyer calculation
maybe tak pi school kot, kejap naik kejap turun
tapi tak pe la, kira ada jugak rekod mama nak keep track pengomen tegar blog mama ni
ok untuk penerjah tegar yang sellau datang walaupun since
silent reader, mama akan senaraikan blog kengkawan semua k
tapi take time sikit, nak pi ronda2 blog kengkawan lain
then nak copy URL kengkawan semua
then sape yang rasa dia PENGUNJUNG TEGAR & PENGOMEN TEGAR blog mama ni
FEEL FREE tinggalkan URL link kat entry ni k
untuk mama masukkan link kengkawan kat blog mama
sebab susah sikit nak keep track pengunjung tegar ni
mama wat semua ni demi menghargai kengkawan semua yang selalu terjah ke blog mama
then mama akan wat edisi terjah semula ke blog kengkawan
lagi ramai lagik bagus leh tambah ramai kenalan...

17 comments:

atty's said...

Takpe anje..tade kecik hati pun.
faham sangat2..yg penting anje ada dtg blog kty dah cukup.

bloglist ni tak penting sgt.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mmg kalkulator tu tak g school
kat blog sy pon
duk pusing2 no yg sama
kejap naik kejap turun
ntah apo2 wuwuwuwuwwuu

Hezesuze said...

ishh mane ada kecik ati uols...ok jek mihahaha

zura@iwan said...

hehehe..naseb baik link kita ada dh..thks mama...

LyNn HaMzAh said...

nak masuk dalam list la juga...
http://lynnhamzah.blogspot.com

ch@ said...

kenapa anje? ada yg kecil hati ke? kita tak kisah pun. terpulang pada empunya blog la. eh, rasanya tadi dah komen. wahahaaa.

mummy_ayu said...

ayu rasa ayu tegar kot..sbb memang selalu jengah & komen...
:-)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

oh....saya baru sahaja membuka blog baru..yang lama udeh closed...hope mama bleh lar singgah2 yerp...tq

eima said...

tak kecik ati pun ... xceli nama kite pun ade ... cuma tak de entry terbaru tak de el die dok atas time print screen tu .. hahah

LYaFRINA said...

tq anje.. sbb lya ada dlm bloglist anje.. sgt2 hargainya.. lya slalu dtg baca.. tp masa kat ofis sgt2 limited... kat rmh j b;h terjah puas2.. itu pon kalo asya x ganggu.

ibu_BatRiSya @wardah said...

saya! saya !

http://wardazri.blogspot.com

Ummi AmnaAmzar said...

ummi pun nak..

http://amnaamzar.blogspot.com/

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kejap naik kejap turun sebab dia kira monthly..so sape yang komen banyak dapat laa nama bulan tu :)ada coding yang dia kira yearly gitu..

Zur@ZaRi said...

zura nyer blog ader ker? hehehehe=))
kiter senaseb. coz zura pun raser calculator tu mengong coz berubah2... tak aci tol kan=))

adianiez AIDA said...

aida rasa nyer selalu dtg & komen sini or even kat cbox. sebab masuk contest dulu & blog anje ni da tersenarai kat bloglist aida pun. so, aida memang terjah semua dlm bloglist tak kisah org tu terjah aida balik or not. anje pernah ke terjah blog aida tak... takde hal la. perkara kecik utk di kecik ati :-D

ummiaqeef said...

hehe...kadang x sempat nak tggl komen. just drop by je..hihi

Wansteddy Tales said...

owh... wan ni pembaca tegar je... jarang nk tulis komen dlm blog anje. kalau sudi masukkan le sekali blog url wan. lagi buat rasa happy hhahahaa..

act bila org buang url kita, kita kan pk apa salah kita kat dia. myb dia ada terasa hati dgn kita. sbb tu timbul slh sngka. ssh nk senangkan hati semua org... wallahualam :D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.