Followers

Monday, December 6, 2010

♥ Balqis WON PONEY'S Most Phogenic Junior In PARENTHOOD ♥

Entry Auto Publish Kat Opis dah Blocked Blogpspot
so tak leh nak view & komen blog kengkawan
mama akan wat acara marathon blog kengkawan tengah malam nanti k...

Salam & Selamat pagi semua, ape khabar harap semua sihat
Alhamdulillah berita gumbira lagik untuk mama.....
Sabtu mama pi Giant Kota Damansara tempat wajib kami pi everyweek
untuk bawak balqis main palyground kat situ
so singgah la kat kedai buku kat situ.....mula2 nak carik majalah
Mami & baby keluaran bulan Disember 2010
mama selak semua contest yang ada tapi tak de gambo balqis menang...
mula2 agak frust jugak la....tapi pastu anggap tak de rezeki
after that terpandang majalah Parenthood...pastu selak punyer selak
sekali nampak gambo balqis kat dalam majalah tu....
keluaran Disember 2010
ni la buku keluaran yang memaparkan gambar balqis.....

Gambo balqis yang banyak dipertaruhkan dalam contest online
dan berjaya menang contest anjuran Ayu a.k.a Ibu Both Damia
sekali lagik menjadi gambo pilihan mama untuk join contest Poney's ni..
Alhamdulillah gambo tu berjaya menambat hati juri
setiap bulan pihak Parenthood akan memilih 3 orang kanak2 untuk dijadikan pemenang
selalunya ape yang mama tengok ramai anak chinese yang menang
ingatkan tak de harapan la nak menang
tapi tak sangka time kami amik hadiah balqis menang contest dalam majalah
Mami & Baby keluaran Oktober ari tu, then mama terus submit beberapa lagik
penyertaan, Alhamdulillah menang lagik kali ni...
after this mama akan berusaha hantar lagik seberapa banyak gambo kat majalah berkenaan
usaha yang membuahkan hasil...
ape hadiah yang bakal di menangi???
setiap pemenang akan mendapat
VOUCHER PONEY RM100
suka hadiahnya tu, leh la pi shopping YES nanti k...
 
close up sikit gambo yang mama pertaruhkan tu....mama nak usaha nak bagi balqis menang
setiap ruangan contest yang ada kat dalam majalah berkenaan
after this kena cuci banyak gambo lagik then nak pilih contest2 yang best
rupenya contest kat dalam majalah ni hadiahnya sangat lah lumayan k

p/s balqis suka tengok gambo dia dalam majalah.....nak menang contest dalam majalah ni
kenalah melabur sikit k, duit kos stem & cuci gambo pastu barulah dapat hasilnya
berbaloi2....kalo dah rezeki tak kemana kan....
p/s contest kat majalah yang selalu mama join "Mami & Baby, Pa& Ma & Parenthood"...

40 comments:

mummy_ayu said...

wah...tahniah!!! memang tomei pic nie...

eima said...

congrats ....
pic tu mmg cantek pun ...
tukang amik gamba yg tak pro pun leh buat gambar tu menang .....
sbb qish mmg comey ngan pandai pose... dan paling peting fotogenik ....

myaishahhafiz said...

tahniah

myaishahhafiz said...

tahniah

mamawafiQ said...

congrats...:) anak i plak mmg alergic tul nampak camera...kikiki

mamawafiQ said...

congrats...:) anak i plak mmg alergic tul nampak camera...kikiki

Aiyu Esa said...

tahniah..tahniah..tahniah...

UmiDAnisH said...

wahhh.. tahniah... ala, Qis memang comellah.. geram tgk aksi manja dia tu.. bestla leh shopping

ibu_BatRiSya @wardah said...

wwaaa...tahniah anje....
berbaloi-baloi!

nak pi beli la parenthood...hihih

Hezesuze said...

wah memang fotogenik sgt tu huhu
tahniah

[-suziey-] said...

tahniah balqis..mmg photogenic :)

emy/mamasuri said...

tahniah balqis..
itulah..selalu majalah parenthood ni..malay jarang interframe...
tahniah2..

cik puan akish said...

hoye2...congrats balqis..=)

deena awanis said...

pandai posing anak dara ni..congrats balqis..=)

FIESYAH said...

syah ari tu baru nak try ayed dlm pa&ma harap2 ada lah rezeki...

Cik Jue said...

tahniah....balqis memang berbakat

Nadiah Sidek said...

congrats! balqis memang pandai posing. ala2 model budak2 gitu

~~@lyci@~~ said...

wah, tahniah balqis..

mama rifQy said...

ehe ehehh..seronok laaaa! ade rzeeki cam gituuuuuuuu!! sukee!auntie tumpang hepi =)

az rina a.k.a jaijina said...

balqish mmg photogenik, mmg layak menang..chaiyok girl..

wida said...

Comel lah balqis ni..

Mama Zharfan said...

memang magz contest ni hadiah2 nya sgt best!!! congrats balqis! pic tu sgt cantik!!

ummisofea... said...

tahniah...tahniah memang fotogenik...cute...hihi

Fieza79 said...

tahniah Balqis menang lg...mmg layak tau..hope lps ni byk lg peluang Balqis utk menang...

Nana said...

wah beznye!!
tahniah!

Ain said...

tahniah untuk balqis....

seronoknyaaaaa bila menang kontest macam ni kan, berbaloiii-baloi hadiahnya...

Sarah Syazwani said...

tahniah2..balqis mmg comelll

yantz-yeem said...

tahniah aqishhh...wahhh best tu dpt voucer poney...leh shopping bju baru balqis....

Wansteddy Tales said...

pelaburan contes magz: poskad @ sampul surat + setem rm0.30 @ rm0.60 kalau ada nak lekat2 sticker hiasan + sticker hiasan @ reben = menang @ xmenang :)

menang tu bonus xmenang tu tanda belum rezki. tp utk kali ni anje & balqis menang bergaya! tahniah. moga semangat jon contest tu xpernah padam. selagi kita usaha insya'allah rezki xkan kemana :)

Farra Dhelina said...

taniah aqish!!

MamaYatie said...

tahniah aqish!! berbaloi2 anje walaupun kena keluar modal + effort sket

Atia Adina said...

wahhhh...bestnya...tahniahhh

Nia said...

alhamdulillah, rezeki Aqish! Tapi, memang fotogenik pun gambar ni!

anje, nak jemput join contest kat blog saya pulak..:)
Shawl & Blog Badge Percuma!

tiefazatie said...

wah!!!tahniah!glamor gitu msk majalah nie!mng lak tue!cumil2!hihi..

psst..nie sis menang gak pe..hihi..

mama tisya said...

tahniah balqis..contest dlm majalah lg best2 adiahnye...slamt shopping kt poney

ibuayahdamia said...

wahhhh..bestnya..alhamdulillah..rezeki anak2 kan..

gambar tu memang cantik...photogenic tu..

selamat bershopping!!

Zaidah said...

tahniah mama...

::Mamalyna:: said...

tahniah n selamat shopping!!!

e.l.i.z.@ said...

wahhh omedeto!

ann @ hatiberbunga said...

balqis mmg pandai posing la.. bleh jadi model ni. :D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.