Followers

Tuesday, December 28, 2010

♥ Basuh Tangan RM0.20 - Ganazzzz...♥

D
apat email semalam
lawak pagi2 k...esok dah nak cuti, jumpa kengkawan semua
tahun depan plak k
pasal BASUH TANGAN RM0.20
perh...ingatkan masuk tandas je RM0.30
la ni kat kedai makan nak basuh tangan pun kena bayar jugak
jawabnya kena pakai sudu la ye
kalo kat kedai tu ada sediakan sudu...
kalo tak de ape cerita??
mama lom pernah jumpa lagik kedai yang kenakan caj
untuk perkhidmatan basuh tangan camni...
memang nak kaut untung punyer pasal kot
maybe reason nya sebab kena bayar bil air
so kena la caj kat customer....
so ape komen kengkawan??
agak2nya kedai ni kat mana ek??

26 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

tokei kedai kena sedia sudu bebanyak ler gamaknyer..hehe

mama tisya said...

basuh tgn pn kena byr..isk2..kt mn ni..awat entry ni ayat 'dapat email smlm ' tu jd beso?

Ena said...

Maaaihhhhhh!!!

dekut nyer...

Sabihah said...

mcm ni pun ada ke?hhehehe

mummy_ayu said...

wah..basuh tangan pun kena bayar ker?
dasyat tul sekarang...
ayu pun lum pernah jumpa lagi..

@e_da said...

fuhh tak penah jumpa plak.. tp ramai pulak org kedai tu ek.. kalau camtu pakai susu je la.. heheh

Atia Adina said...

aik???biar benor.....macam tak percaya......

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

amboi harga cam minum air kosong je hehhee..nampak gaya mmg kena makan pakai sudu la..ganas ni..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

laaa..ada jugak macam ni..ish.kat mana lah yer.

EiJa ZaQuaN said...

erks..x pernah lagi jupe kedai yg camni..kena kan bayaran RM.020 utk basuh tangan..

kat mane ni..nak jgk tau..

Nana said...

makk aii pakat ramai boikot kedai ni

LiErOSe~QiEmi said...

lahhhh basuh tangan pun nak kena bayar.. mentang2 ramai orang makan kat kedai dia, terus caj.. nak kaye cepat kekdahnye kedai2 camni agaknye

Hezesuze said...

aiseyy kene bayo ke nak basuh tangan..?? apa salahnye sambil berniaga sambil bersedekah kan uolshehe

Mama Zharfan said...

heehe ni ala2 byr utk masuk toilet lah ni :p

Hunny said...

giler ah! Report jerrr kat pihak berkuasa...

BIONIC WOMEN said...

x pernah ag jumpa setakat nih..lucu jugak. pastuh ada kaunter ker kat tempat basuh tangan tuh???hehe..kalau pakai sudu sama jugak dia kena bayar bil air utk basuh sudu..apeda tokey kedai nih..
skali tengok suasana kedai nih macam 1 kedai kat kg.baru..hehe..tapi x pernah plak perasan ada signboard nih, kalau baru letak xtau ler

Ummi Eisya said...

perghhh dasyat tul..basuh tgn pun kena byr..lepas ni kena bawak air mineral la..leh bsh tgn sekali..

Emmelly Hanafi said...

mmg ganazzzzzzz!!!!!!

kayyana said...

lor... sekarang ni nk basuh tangan pun kene 20 sen ker??? mcmni kene bawak sudu garpu dr rumah jelah

[-suziey-] said...

lor mahalnya..erkk ade ek? hmmm ni kena report ni..

Mama Hanim said...

pakcik kayo..

pearls.. said...

ni kedai makan kat blakang istana ker???

MamaYatie said...

huh!! berkira sungguh...dekut sngt nnt cane nak murah rezeki

mama rifQy said...

ade gak ek yang cenggituuuuuu!! Tak pahammmmmm!!

Sricahaya said...

kena cas pun ramai org yerk..

Farra Dhelina said...

umakaiiiii...gile berkira!! kat mkn la tu agknya ye!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.