Followers

Wednesday, December 29, 2010

♥ Biler Mama Nya Layan FB & Blog Anaknya? ♥

B
ila mama nya dok sibuk layan FB & Blog ape anaknya buat?
anaknya pun dok sibuk layan laptop jugak k
nak gak menyibuk kat sebelah mama nya..
budak2 zaman sekarang tak sama cam kita dulu
mana pernah pegang laptop, kalo1st time dapat pegang tu terketar2 tangan nak naip
la ni laptop jadik bahan main plak...
tengah sibuk mama layan FB
anak dara mama plak sibuk
^


^


^


^


^


layan citer upin & ipin...
bukan main kusyuk lagi, kengkadang layan lagu Alif Ba Ta

ok ada yang tanya mama pakai line tenet ape ye?
mama pakai broadband, b4 this memang ingat nak pakai TM
tapi biler dipilirkan tak leh nak usung kesana sini
nak jadi blogger tegar, akhirnya kami pakai celcom broadband je
since kami ni memang pengguna tegar line celcom...
so dah ada netbook tecik si comel ni, lagik senang nak usung ke sana sini..

p/s hye...sejak dah ada netbook & broadband ni, mama rajin layan FB plak, b4 this memang anti sangat2 dengan FB ni...

18 comments:

eima said...

hahhah sama cam fahim ...tak dak net book ...notebook je satu kat umah tp fahim conquer aarr...layan otomen die

kayyana said...

oklah tu damia tak kaco mama die bertenet...

Sricahaya said...

waaa...aqish pun dah ada laptop sendiri yerk..makin bijak la nanti

~~@lyci@~~ said...

aduh.. balqis same mcm adam.. bukak laptop ajer upin ipin.. xde citer lain..

Cik Jue said...

hahah budak2 sekarang memang macam gitu...ibu,ayah dan anak satu sorang...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waa syok ooooo ade netbook!

lagi lajuuu la pas ni nak hapdet..ehehe

zura@iwan said...

guna berokban sng kan...ke sn ke sini...

Huda said...

wah ade laptop gak si aqish ni yer :) same cam husna suke layan alif ba ta..

Mama Zharfan said...

me kat msia guan streamyx sbb laju :)

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnye balqis pun ade 1 laptop gak..,patut la dia x kaco mamanya berfb n berblog..

kalo eija la tgh guna laptop compom my son zaquan kaco..dengki x kasi mama dia guna laptop..dia pun sibuk nak tekan2 laptop kita..iye la dia xde laptop..,laptop mainan adela..itu pun dia cepat jemu..hik2.

ibuayahdamia said...

hahaha..tu lah lain kali jangan benci sangat..nanti jatuh cinta pulak...ekekek

mamalieyna said...

ohho...ada 2 lappy leh la memasing layan lappy memasing..huhu..haidar sllu menang kalau berebut lappy dr mamanye..huhu..

Zur@ZaRi said...

good idea nie... kena standby satu untuk si little kan... zura tak ley nak online kat umah sbb adam ngacor la... nnt kalo dier da beso cket ley la wat cam qis=))

Farra Dhelina said...

hahaha fra sejak bz keje pon , dok kat FB gak..hehehe..

* sama lah dgn mirza..suka sgt tgok upin..dok ulang2 tak hbs2..haihhh

~Siti Hajar~ said...

sama la dgn 3 beradik kt rmh km tu, asal pegang lappy je, dorg serbu dulu, pc rumah xlayan plk tu...adoi la..anak2 zaman IT katakan..

e.l.i.z.@ said...

tu la kan..eli pun prefer berukben

wah dh ada netbook...comel la..

mama rifQy said...

baguss..jgn berfebut ngan maam udah leeee

mama tisya said...

anak2 zaman skarng byk bertuah dr kita dlu2 kn..kecik2 dh kenal laptop...heheheh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.