Followers

Tuesday, December 14, 2010

♥ Blogger YG Mama Pernah Jumpa Secara Live ♥

Selamat pagi semua, ari ni citer menggamit memori k
citer pasal blogger yang mama pernah jumpa secara live
B4 this selalu chit chat kat blog je, tapi ada yang mama dah pernah jumpa...
jom tengok sape yang mama pernah jumpa B4 this....
http://damiaqish.blogspot.com/2010/01/mbp-gatheringmeletop.html
Ni time Mom Blogger Planet Gathering
mama join gak last minit join ni, sangat happening k
tapi kebanyakan blogger yang ada mama tak berapa kenal sangat la
ada beberapa orang je, sebab nya mama ni geng blogger dari suziey.com
kalo kengkawan seziey tu almost ramai yang mama kenal la
tapi walaupun ramai yang mama tak kenal, sesi berkenalan pun bermula...
http://damiaqish.blogspot.com/2010/01/lagi-citer-gathering-mbp.html
ni tenaga penganjur gathering
time ni mama jumpa Alin, masa tu alin tengah pregnantkan lil dzhakirah
sangat peramah k, alin yang tegur mama dulu...
mama cam tak berapa cam mula2
pastu jumpa sifu mama, Eliss kami sama2 sesat taman masa sampai tu
tak tau plak taman kat Shah Alam ni ada banyak tempat
Nuha so cute cam anak mak salleh dah la rambut perang
ngan eliss ni dah 2 kali kot jumpa, sekali lagik time kami terserempak
kat Tesco Shah Alam...time tu mama tengah beli susu balqis
eliss ni sifu mama k...anything happen eliss yang banyak membantu...
TQ ye eliss...
 then dengan NIA
then kak Rose, owner Mom Blogger Planet
mama suka baca blog dia, banyak info yang menarik
then zh-ena dengan lil princess yang tomey
dah lama tak dengat khabar berita zh-ena
rupa2nya ena ni dok dekat je dengan rumah mama
kami pernah bertemu sekali lagik kat Petronas Subang Bestari....
ni plak Yana a.k.a Baby Ibu, kawan baik mama jugak la ni...
banyak membantu mama time blog mama baru nak wujud sebelum ni...
TQ ye yana hargai sangat2 semua pertolongan Yana tu...
Friend forever k...now yana jadi penaja untuk hadiah contest terbaru mama ni...

ada lagi beberapa orang blogger yang mama jumpa tapi tak sempat nak snap2 pic
so kenal2 gitu je la...mama ada jumpa IEM,Isabella dan ramai lagik
ni plak time kat Gatsby punyer event...
mama dapat gak jumpa dengan ratu posing Ayu
dengan Suziey wow putih gebu kulit suziey, then Amy sangat jeles k
time tu berkepit je dgn hubby dia ke sana sini main game...
mama?datang sorang2 papa hantar k...blogger tegar yang berdikari....
http://damiaqish.blogspot.com/2010/04/corat-coret-gatsby-deodorant-fair_19.html
with Amy, sangat peramah gigh main games dengan hubby nya..
nak collect point punyer pasal leh tebus hadiah barangan Gatsby k
http://damiaqish.blogspot.com/2010/04/corat-coret-gatsby-deodorant-fair.html
then Haiza Mama Damia...
sangat aktif gak masa tu gigih main games
ngan Zafril & Amy...
kali kedua jumpa NIA, nia ni aktif tau mana2 event mesti join punyer
suziey adalah blogger pertama yang mama jumpa time event tu k
afther that ada 1 lagi event yang mama pernah join

Family Day 1
Majlis pelancaran Wisma Bling Lustre, sekaligus perasmian Rumah Kelab 1Super Kids, 
(1SuperKids Club House). Ia bakal berlangsung pada 9 Mei 2010, di Wisma Bling Lustre, TanMing Boulevard, Tmn Meranti Jaya, Puchong
(dekat Bandar Bukit Puchong)
 kat event tu mama jumpa Rose a.k.a Ibu Rafiq
elly & shidah....
jumpa Nia lagik wat kali ke 3
program sangat happening, kat situ gak mama ada jumpa Haiza, ecar nazrin
dan ramai lagik ingat2 lupe je ni
pastu...ada lagik k...penemuan terbaru lagik time birthday party Aqeel
dapat gak mama jumpa

last sekali baru2 ni jumpa Kak Heze, Ina Mom Guess & Watie...
sangat happening majlis suziey ni bertmbah meriah dengan kehadiran blogger2
jumpa suziey lagik dah 3 kali jumpa....

kalo leh ramai lagik blogger yang mama nak jumpa, tapi biler la ek
tahun depan ada sape2 sudi anjurkan Gathering lagik ke
tahun lepas suziey punyer Gathering mama takd apat pi la
sebab papa xcident time tu....so kalo ada tahun ni nak join jugak'leh kenal lebey rapat dengan blogger2
lain secara live.....

p/s rasa cam ade je lagik blogger yang mama pernah jumpa tapi tak masuk dalam entry ni, 
sorry la ye tergesa2 wat entry ni B4 tidok, so mama cekau mana yang dapat je la k...

27 comments:

mama tisya said...

mmg best kn bila dpt jumpa blogger..yela kenal thru blog je kn bila jmpe live lg best...kita rmi gk dh jmpe cz p gathering

mummy_ayu said...

tak pernah jumpa dg Ayu lagi kan?
hampir2 jumpa...masa gatsby ayu tak dpt join,,asa gathering suziey pun hampi2 jumpa..sekali papa balqis lak accident & masa b'day Iris...ujan....bila la kita nak jumpa kan? one fine day...insyaallah..jumpa la kita..

MrS. F!zA said...

wow ramainya dh jmpa! eh kita mang tk knl lg maa event gatsby..kalo tk mesti bergambar.haihh msa tu belu jd blogger tegar lg..ekeke

mmg aktif la mama anje join gathering blogger ni

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ramainya blogger dia pernah jumpa :) seronok kan dapat kenal kawan2 baru, dari blog ke live :) memang best !

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mmg blogger tegar la anje ni
ramaidah jumpe
eheheh

kita lak pernah jumpe anje, mamalieyna, mommy Lyna, kak ros & ade lagi..geng2 bf..

ingat lagi masa jumpe anje kat pelanjaran butik superkids tu..rafiq terbalik ke belakang sbb mak dia leka amek gambor..wakakkakaka

eima said...

ramai nye anje kenai & penah jumpa ... wahhhh

[-suziey-] said...

weeee collection blogger gathering..hehe..insyaAllah will do next blogger gathering..surprise!! :p

Farra Dhelina said...

byknya blogger yg anje dah jumpa..fra blh kira dgn jari je..hehe

* teringin nk jumpa anje live lah :D

Liza said...

Bestnya kalo dpt jumpa live...
Teringin sgt nak ke gathering blogger..
tapi cam malu pun ada...

Cute MuM said...

wah.. ramainya... me belum pernah join mana aktiviti geng blogger.. newbie lagi.. hehehe..

fazilzura said...

salam mumy ... kite penah jmp kt getsby tu .. cume x bertegur heheheheh

~~@lyci@~~ said...

alycia 1st pg blogger gathering by suziey tu.. time tu br kenal blogger2 tegar.. hopefully dtt pergi gathering mcm tu lg.. mmg bestkan.. bila lah bole jumpe anje ni kan..

az rina a.k.a jaijina said...

bestnye kalau dapat gathering ngan blogger² lain..blogger² penang takde gathering ke eh?

mama rifQy said...

bestnyerr anje leh gathering ramai2..suke nyeee..bile la na nak jmp blogger2!hehehehhehehehe

ade ke yang nak jmp na?hehhehee

yantz-yeem said...

kita jugekkk yg belom penah ketemuk yea...hahahahaha...pe kata anje plaks yg organise gathering???kui3x...

Cik Jue said...

best nye anje..kalau dapat jumpe mcm gini..elis tu kawan sekolah cik jue tau...lama tak jumpe dia...
#teringin nak jumpe anje##

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye anje,ramai gak anje dh jumpe ek..cam selebriti pulak, hehe...saya penah jumpe ibuimaan jek..teringin gak nk jumpe reramai, ehehe..

Ummi Eisya said...

bagus juga ada blog ni kan..leh tabah kenalan ngan dapat tips2 yang kita tak tahu..

bila kita lak nak jumpa..

chugie said...

besnye dah jumpa ramai blogger.. n terus jadi teman baik!

sy pernah jugak jumpa.. tp x seramai ni! :D

Mama Zharfan said...

dh ramai tu...
thn dpn tambah sorang ld dlm list anje--me lah tu heheheh

Nana said...

fuhh ramai tu anje
bila plak kita nk jumpe ni hehehe

Zur@ZaRi said...

so biler anje nak jumper zura plak?
hehehe... duduk jauh ader hati nak p shah alam kan... tp maner tau kan kot2 ader rezeki=)

atty's said...

bila lak nak jumpa kty nie

tiefazatie said...

wah!!sgt meriah nie!ramai jg ye yg sis dh jumpe nie..nice2..=)

MamaYatie said...

seronoknya dpt jumpa kawan2 di alam maya...hopefully next year ada yg sudi anjurkan gathering..teringin nak join..

ibuayahdamia said...

bila nak jumpa anje lagi ni???

bestnya dah dapat jumpa ramai kenalan....tak sia2 ader blog ni kan..

Momma Mia said...

hehe rindu la nak jumpa dgn geng2 blogger kan... semoga tahun depan kt boleh berjumpa lagi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.