Followers

Tuesday, December 7, 2010

♥ BlogLarian ♥

Blog Larian???kena berlari ke...
bak kata Nana a.k.a Ibu Damia...
pinjam ayat k nana...mama dapat TAG bloglarian ni dari Suzie
bloglarian ni adalah motif untuk upkan tarfik blog k
so jom kita sama join untuk sama2 lihat apekah hasilnya...
tak kena bayar pun k & tak perlu register pun

Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
saya suka tambah ramai kenalan sambil menegtahui info2 yang best dari blog kengkawan lain
hanya info dihujung jari just klik2 je k...selain nak upkan trafik leh jadik cam blog
Suzie a.k.a Mama Zharfan kejap je blog beliau dah fofular tau
& blogger yang selalu bertuah
cam Nana a.k.a Ibu Damia, Tiefazatie & Miza Yusof...
( mereka ber4 ni selalu bertuah k menang GA & Contest )

sama2 kita mencuba & tengok hasilnya...
now UV mama dah makin merudum k...
since blogspot tak leh nak view kat opis
so kat rumah je la leh on9...
so mama nak gunakan kuasa bloglarian ni
untuk menarik lebey ramai pembaca lagik....
mama nak tag:

Amy a.k.a Mama Tisya
Ch@
Ayu a.k.a Ibu Both damia
Naa a.k.a Mama Iqy
Kak Ina
Ahkak Heze

p/s ramai ke pembaca blog mama ni????perasan je k...

12 comments:

amyeryn said...

blog larian??ada nmpk rmi blogger dk update tp tk sempt review...

mama rifQy said...

wahh..di tag??

ramai la pembaca blog anje! yang pSTI..na wajIB akan BUKAK!!hahahaaa

Gieyana said...

sama cam blog sy pon..cuma dpt online kt umah jer..kt opis boleh on9 but prefer concentrate buat keja psl senantiasa busy...dateline sn sini..

mamalieyna said...

moga makin fofular pasni..hehe..

ibuayahdamia said...

eh eh..ader tag lah..tima kasih anje..

ch@ said...

huaaaa namaku disini, adeh...

tiefazatie said...

wah!sis pun join yaa!hihi..malu ifa ada plak nama ifa nie..hihi..xde la selalu btuah sis..biasa2 je nie..=]

mama tisya said...

anje...dh update dh entry p hytex b4 entry projek cekelat, nanti tgk ye

hajarus said...

wah makin popular la blog anje pasni... :)

ieda said...

ada jugak dgr .. semoga berhasil dikk :)

Hezesuze said...

wah kene tag jugak ritu nana tag akak..tak ape2 akak buat nnti huhu

Mama Zharfan said...

ada nama me tu :) tq anje :) blog me biasa2 ajer :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.