Followers

Wednesday, December 15, 2010

♥ Dengan Rasminya Contest Mama Tamat ♥

Ape dah tamat???tak la nak bagitau tarikh penamatannya..
secara rasminya contest mama akan tamat pada
31 Disember 2010
kira penghujung tahun, still ada masa 2 minggu lebey bak join k
sape yang dah join TQ k support mama punyer contest
mana yang lom join still sempat lagik k
mama dah checking 1/2 penyertaan yang disubmit
minta bagi masa untuk yang selebihnya...kali ni ramai peserta dari contet
Black & White...mana yang kena wat pembetulan tu
after dah wat sila tinggalkan link semula kat entry contest
untuk mama wat pemeriksaan semula....

kalo mau join, kasi klik ini link kat bawak k
p/s pasni ada GA plak untuk anniversary mama....tunggu k...

13 comments:

mama tisya said...

ingtkn dh tamat arini..terkejut..tgu nanti kita submit ..kena buat vkend ler...

Liza said...

Wat suspen jerk. Gamabr tak upload lagi ..walhal entri dah kuar.. ngeh ngeh ngeh

LYaFRINA said...

dh tamat??
aduhhh// frustnyer.. banner dh lama letak, just blum join j lg. xsempat join.. pttnya awal2 lg dah join... ermm.. byk sgt masalah kebelakangan ni.. takpela.. next contest msih ada..

mama rifQy said...

na da join..nak join yg besday tu..mmg tak cukup syarat..hikhikk
harap2 ade luck laaa yee

mummy_ayu said...

tu la...ingat dah tutup...apa pun..ayu dah join dua2 contest..

Faryza said...

ramai dah join ye..emm lambat lagi habis....ok... meh ramai2 join lg..

honeyvsbee said...

haha tak sabar nih

Fieza79 said...

mesti ramai penyertaan contest anje yg femes ni...gud luck pd suma nya

Me_Lina said...

uish terkejut ogre jap... ingat mmg dah tamat dah... huhuhuh

~~@lyci@~~ said...

alycia dah join contest black @ white tu.. cepat2 mama buat GA ;)

ibuayahdamia said...

yeayyy..nasib baik tak tamat lagi...gambar dah ader dalam draft, cuma nak follow blog penaja tu tak lagi...masih sempat ni join

LYaFRINA said...

ehhh...
belum tamat laaaa

Zur@ZaRi said...

tak penah celebrate besday adam...
so tak der yg pixca best2...=((
so tak dapat nak join...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.