Followers

Thursday, December 30, 2010

♥ FanPage & Blog Goal Keeper Malaysia ♥

T
iba2 dia jadik glamour cam artis plak cam artis dah ni
Tahniah kepada Pemain Malaysia sebab jadik Juara
then 31 Disember diumumkan cuti...
mama yang tak berapa minat bola tup2 minat plak
Malaysia mennag 4-2 dengan Indonesia...
la ni goal keeper Malaysia dah popular k...
termasuk la blog awek nya, tup2 dah ramai follower then FB Fahmi pun dah glamour amour
so sape2 yang nak wish TAHNIAH kat Fanpage leh klik link ni
then kalo nak tengok blog Awek keeper ni leh klik link ni


tahniah pada pasukan Malaysia, harap2 lepas ni dapat memantapkan lagik pasukan Malaysia ni...

p/s kalo nak log & FB kita glamour kena soh hubby jadik keeper @ pemain bola atau wakil negara la kan sure follower terus jadi beriban2

9 comments:

mummy_ayu said...

yea..esok cuti....anje..bukan iris la potong rambut...mummy dia..

mama tisya said...

mmg femes..follower gf die dh 2k++ sekelip mata

ibu_BatRiSya @wardah said...

yela...tp dia main mmg bagus...hehhe
xpasal2 aweks pun glemer ek..!

Nana said...

tu la pasal skejap je blog awek dia ramai polo

Atia Adina said...

eh...tetiba rasa hencem plak abang fahmi ni

MamaRifqy said...

mesti ramai yang tejah bloga wek die nih!!

smms said...

fahmi mmg d bestkan .. yeay ..
wah seonok la sok msia cuti kami mission kije jugak ..jeles

Farra Dhelina said...

gelemer terus kannn..pape pun taniah malaysiaaa

EiJa ZaQuaN said...

btol tu ..terus glamer keeper m'sia ni..aweks dia pun x sangka blog dia skrg dh boleh cecah ribu2..btol2 up trafik..hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.