Followers

Thursday, December 2, 2010

Testing Update Blog Dari Email

Selamat Petang, blogger tegar nak update blog, walaupun tak leh nak bukak blog tapi mama nak try update dari email,
TQ pada eliss.com yang sudi tunjuk ajar kat mama pasal benda ni, suka2 walaupun tak leh tengok blog kengkawan semua tapi sekurang2nya mama leh update blog,kira ok jugak la kan.Nanti kalo time free2 mama baca entry kengkawan k, nak tukar blog pada domain pun tak boley sebab tak leh nak sign in, dia terus blocked anything yang kena sign in kecuali email je....

Hope after this leh open balik cam biasa, dah la keje tension giler babas nak berhibur pun tak boley....tapi Alhamdulillah BE mama dapat lagik 4....now total lagik sikit nak sampai RM200 Alhamdulillah duit tu nanti leh la cash out untuk mama pi bercuti. Nuffnang kat opis ni pun dia blocked jugak, kenapa la ada manusia yang berhati dengki camni ek, padahal budak2 IT ni tiap2 masa layan FB, Youtube & macam2 lagik....

Anje a.k.a Mama_Balqis
Kau Tercipta Untukku

13 comments:

Fieza79 said...

sape la yg berhati dengki tu ye...ssh suma org...huhuu saba2 nnti ade penyelesaian nya tuu..

mama tisya said...

dpt update dr email ye...okla dr tkde update kn...kt opis pn blog gk website nuffnang

zue @ annaleeya said...

sabolah anje... kes dengki2 nih mmg kt mana2 pon ader... sian jgk kt eina kan???

T@sh Sch@ said...

ha?? macamana tu ??? update blog melalui email??

Mama Zharfan said...

cian anje..moga2 lps ni semuanya ok yer...byk gak RM200 tu :) selamat bercuti!!

chugie said...

tut ler dah lama x nampak anje jalan2 kat blog kite.. rupenye dh kene blok ye..

sian awk!

mama rifQy said...

oo..boleh update gune blog eh? menareks la mama! ok la kan??

eima said...

ye ke
jgn la kat tmpt kite nanti pun jd cam tu ... dah yg lelain tuh kena blocked....

masviona said...

saya pun mmg dah buat n3 guna email ni dh hmpr 2 thn dh kot exspecially time berada di luar mesia or anytime saya terasa nak buat n3 live coz senang type kat henpon je pun boleh

ieda said...

ehehheheh dasat nie ..
memang fanatik dgn blog hehehe

yantz-yeem said...

alahai...kenapa blogspot kna block???harap2 kat opis kita nie jgn le blok huhuhu....xpe lah anje..x updet pown kitorang tetap jenguk gaks....jgn tensi3x eh

atty's said...

kenapa lah dia dengki
dia tau tak blogging ni besh..cuba suh dia start blogging

aiDieNa said...

Owhhh.. tak tau plak bleh update blog dari email.. nanti bleh kasik tutorial..hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.