Followers

Thursday, December 2, 2010

♥ Good Bye Blogspot & Bloggers ♥

Salam & selamat pagi semua, ape yang goodbye???
untuk sementara waktu je k...tak tau la ape masalah diorang blocked blogspot
sedey bangat kat opis dah tak leh langsung nak acsess Blogspot
ada yang dengki & berhati busuk blocked blogspot ni...
tapi maybe untuk sementara waktu je k
after dah ok nanti mama update blog balik macam biasa
untuk sementara waktu ni blog mama akan berkubur dulu
kira mama take rest la....
pasal contest leh join lagik still open walaupun mama tak leh akses blogspot
kami blogger tegar mama & mamalieyna sampai bawak laptop ke ofis & broadband nak update
blog punyer pasal...tegar giler kan....ha....ha....semua demi kengkawan & nuffnang tersayang
mohon bagi masa kat mama k....kat rumah tak de tenet sebab broadband mama adeq mama pinjam
bawak pi posting Nursing....mama cuba boleh baca blog suziey.com je
sebab blog suziey domain bukan blogspot...tapi tu pun leh komen kat shooutbox je
blogspot mama tak leh nak review langsung...
mohon maaf kepada kawan2 semua yang selalu menjadi pembaca setia blog mama k...
contest still open after adeq mama balik dari posting k
mama akan update blog semula, cuma update dari rumah je la
still can't open kat opis, kalo cam amy a.k.a mama_tisya kira ok gak lagik
sebab leh open blog walaupun tak leh nengok gambo
ni mama langsung tak leh open...keje jadik tension
nampak gaya kena usaha keras after bonus hujung tahun ni carik keje lain k
sayang kengkawan semua tau....jangan luper join contest mama k...
sjom layan gambo balqis time weekend ari tu k
ni time kami makan2 kat KFC Shah Alam B4 pi Tesco
main kat playground adalah wajib k...




p/s 13 Januari 2011 our Anniversary already book hotel kat Genting, TQ amy a.k.a Mama_tisya untuk 
voucher tu, nanti mama update citer holiday k....
p/s mama siap cakap dengan bos mama soh IT open balik blogspot, then boss mama kata nanti dia bagitau, look very sporting punyer bos tak kisah pun janji tak menjejaskan keje dah la kan....

23 comments:

Fieza79 said...

adoiii..jgn la good bye..ingat kan betol2 nak hai2 babai...tkpe maybe sementara tu je kot...tu la terbaca kat blog mamalieyna psl ni..tumpang sedih gak da mslh ni...hrp2 lps ni kembali ok ehh...

sporting tol ehh bos leh lak request cm tu..hehee best2..

Jieda said...

Saya pun harapkan tengok blogspot kat opis.Kat rumah takde tenet hu3 tapi skang ni kat opis saya dah blocked iklan nuffnang.Memang saya dah tak boleh view iklan tu.Pergi mana-mana blog pun still takleh nampak iklan tu.

Pn. Zana said...

ye ker?susah la nak berblog yer?x per, mybe sekejap je tu ..:D

mama tisya said...

ingtkn anje nk tukar domain dot com mcm suziey td..alahai sedih nye kalo tkleh bukak langsung..yela mcm kita bole buka cuma gmbr je tkleh view...ptt la tkde komen dr anje..yela anje kn rajin komen

wah dh booking sure tk sbr nk celebrates anniversary...tk lama je lg..have fun at kota keriangan

Jiji-Fify said...

comel la anak akak! ade iras2 mcm pelakon mia tu.. :))

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nnti dah ok sambung berblog
wah gigih2..gud2..caiyok2 anje...

Cik Jue said...

dulu opis cik jue pun macam gitu..sedih gile time tu tapi sekarang tidak lagi...

az rina a.k.a jaijina said...

alahai, kesianya..takpe, kate hard core kan, macam mane care pon akan usaha nak update blog, ngeh ngeh..

Sricahaya said...

yeke..patut la jarang update dah..
cute aqish..

Nana said...

alamak sian nye anje
xleh berblog kt opis lagik
ish klw kita mau sawan dah kot huhuuh

Izan Ishak said...

sabarlah ye anje. harap2 benda ni h tak berpanjangan. kalau tak mmg susah juga takleh nak on9 waktu siang...huhu...nnti rindu ngan blog anje~

eima said...

la ye ke...
tak besh la cam ni ...
tak de port nk bw cam slalu ...
tp kite ttp singgah ....

FIESYAH said...

wlw pun syah jarang bg komen p syah still ikuti blog mama...x pelah biarkan diorg ngan cara diorg kite tetap cara kita...

eB@mamaAerish'n'Aed said...

lor, adoi... mcm2 jenis manusia pn ader kat dunia nih... xtau ker whatever goes round comes round... sabor jer la...

xper... nanti kalo dh update eB jengah yer... :)

Ena said...

huhu... tak best kan!

ni pun dok takut gak sbb aritu dorang dah blocked kejap.. harap jgn la ulang lagi.. haru la kan!

Ummi Eisya said...

sedih tul bunyinya..tapi memang dah banyak ofis dah block FB dan blogsot ni..sabar ye anje..moga lepas ni dah boleh online semula..

MamaYatie said...

hope semuanya cpt settle..kami konpem akan sentiasa tunggu masa utk anje & eiyna buat come back!!

Huda said...

heheh..huda pengumpul sample free tegar :)

atty's said...

napa lak diaorg block blogspot..

tp kalo bos janji suh org it jgn block.maybe nanti2 elok..

yelah kalo hati tak happy camne keje nak jalankan

mummy_ayu said...

ala siannya..tu la baca kat blog mamalieyna semalam..takpe..kami still baca & jengah blog anje..

ch@ said...

cantik rambut balQis...

mama rifQy said...

cian anje!na pon same.kene block gak.mmg dah lame.
tapi bernaseb baik..sbb pc na leh access.hehee..
sabar ye dear!msti tensen kan?

♥Azie♥ said...

samalah ngan kita...tapi blog xblok lagi cuma FB jer

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.