Followers

Monday, December 20, 2010

♥ Hadiah atas kemenangan ITU & INI ♥

Salam 1Malaysia & selamat pagi semua...
cepat weekend berlalu, hari yang berkualiti untuk anak tersayang
Alhamdulillah hadiah2 untuk kemenangan balqis & mama telah selamat sampai
sangat2 happy dengan hadiah yang diberikan
jom kita tengok ape hadihnya k


ni hadiah GA dari MOB yang mama join tu
hadiah untuk jawapan terpantas
GA ni pun dah berakhir, sekali je mama dapat jadi pemenang
suzie & Huda dapat merasa 2 kali
tahniah k
baju ni plak voucher yang mama tebus dari dari hadiah Babt Tales Loft
so sweet k, ramai yang kata soh amik warna pink
tapi warna pink tu semuanya tinggal size 4y je, balqis ni dah la tecik molek
kalo pakai size besaq sure jawabnya kena simpan tahun depan je la k
so biru ni je satu2nya ada size 3y

Balqis 2nd Winner untuk contest
Seeties Princess
dan hadiahnya
sehelai baju berwarna kuning, balqis tak pernah ada baju warna ni tau
pernah dapat dari Ayu je time balqis menang contest ayu b4 this
TQ ye mama raisya untuk hadiah ni
balqis memang poney Most Photogenic Junior
hadiah yang sangat superb k
kami pi amik hadiah tu ari sabtu, sib baik dekat je dengan rumah
bulan ni mama tak join, tunggu bulan satu nanti baru nak join mana2 yang still valid lagik
jom tengok ape hadiahnya k


voucher yang masih berada dalam sampul
then hadiahnya, RM100 voucher barangan PONEY
leh la pi shioping hujung tahun ni
voucher hanya valid di outlet Poney sahaja dan tempoh masa sampai April 2010

wah sangat2 berbaloi2 join contest kat Magazine ni k
masih berusaha lagik untuk masukkan balqis dalam mana2 contest yang ada...

25 comments:

Cute MuM said...

bestnyer hadiah balqis.. voucher tue paling best.. tapi kalo g poney, mesti dapat sehelai dua jer kot.. tp tetap free...

Ummi AmnaAmzar said...

balqis dah 3 taun..bila nak dapat adik..heee..mesti adik balqis cute sangat mcm kakak nyer..

mama tisya said...

kita tk brp rajin nk msk contest dlm majalah..keiginan tu ada tp nk membeli tu tkde..ehheheh,...tahniah balqis dpt mcm2 adiah...yg best poney rm100 tu..leh soping dress cun2 tp 1 dress pn dh cecah rm99 mhl kn...tp kita slalu bli time sales je kalo poney br dpt diskaun smp 70%

Wansteddy Tales said...

my standart word: BESHHHHHH...!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

TAHNIAH yew...balqis mmg anak yg cOmel.bertuah sis!

ibuayahdamia said...

wowww weee..banyak hadiah tu..yg paling best voucher RM100 tu lah kan..hiks

zura@iwan said...

wahhh...best2nya adiah utk aqish...jeles auntie..hikss

LyNn'Azlina said...

mmg berbaloi kalo masuk contest magazine ni erk..adiahnya sgt berbaloi2...

Cik Jue said...

tahniah balqis ..comel2 hadiahnye...

az rina a.k.a jaijina said...

wahhhh, beshye dapay vouvher poney tu..

anje, nanti emailkan add anje eh..rina nak poskan baju untuk contest hari tu..no phone sekali jgn lupe ye..

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh banyaknye hadiah.. best2 lak tu.. tahniah erk!

Zaidah said...

memang berbaloi2 anje...sekali dapat voucher RM100 sape yang nak bagikan...dapat baju lagi tu....itulah namanyer rezeki berkontest...

Farra Dhelina said...

bestnyaaa....byk nya koleksi hdiah yg dpt..taniah mama & aqish ye..rajin tul mama dia..best2

ADEEYA said...

haha goodluck! :D

Atia Adina said...

banyaknya adiah menang....muruh rezeki sungguh si balqis ni

Huda said...

bestnye anje..rezeki anak kan :) alhamdulillah..tahniah sekali lagi!

~~@lyci@~~ said...

wah, bestnya dpt hadiah... voucher poney tu bestt.. sbb alycia pun suke beli baju poney utk adam ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wowww..syoknya menang banyak hadiah :)

Mama Zharfan said...

congrats anje!! semua hadiah sgt beshhh!!
pst : hadiah ariff belum sampai2 dari sekrg--tak tau ler bila sponsor tu pos agaknya...bukan salah anje tau, sajer jer nak update :) me ok jer :)

tiefazatie said...

wah...bertuah sungguh adik balqis ini...tahniah2...hihi..

ch@ said...

kita tak rajin nak pergi mencuci gambar. beli majalah rajin. hihiii...

[-suziey-] said...

waaa rezeki berganda2..syukur :)

mmg cute baju biru tu..hehe..

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah atas semua kemenangan tuk aqish.tapi gambar posing mcm seakan baring tuh memang terbaek

MamaYatie said...

wow! banyaknya adiah anje..untung balqis yer..mama masuk contest balqis dpt adiahnya..

mama rifQy said...

wah.banyak ya rezeki balqis nihh! bertuah sungguh sikecik iniii!!

Rezeki anak kan??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.